HEKLANJE

Mamin make-over

TEMU APP 100 E KUPON

Mamin make-over

Ako ste trudni, sigurna sam da imate puno toga na svom tanjuru što se tiče priprema za porodiljni put i pripreme za bebu. Uz sve nove promjene i prilagodbe; ponekad “Taking Care of You” ode u drugi plan.



Kako bismo vam pomogli da počnete “brinuti o sebi”, morate procijeniti svoje dnevne aktivnosti. Pa, sada pitate: “Što sam učinio za sebe u posljednje vrijeme?” Dame, ovo je važno pitanje. Ispostavilo se da su mnogi od nas toliko zaokupljeni brigom o drugima da zaboravljaju učiniti male stvari za sebe. Započeti nešto novo i svježe za vas je uvijek uzbudljivo, ali zahtijeva malo truda.

Ako želite izgledati i osjećati se bolje dok se pripremate za prinovu svojoj obitelji, počnimo s tim da vas odvedemo na pravi put s vašom ljepotom.

Počnimo s vašom kosom: briga o vašoj kosi uvelike mijenja način na koji se osjećate i doživljavate. Ako svakodnevno dižete kosu gumom za kosu ili kopčom, stvarno trebate PRESTATI. Ovo tragično ponašanje obično rezultira upadanjem u kolotečinu.

Stoga bih ponovio svoj uobičajeni savjet o dogovaranju termina kod stilista. Ako ga nemate, raspitajte se i vidite koji salon ili stilist spada u vaš budžet. Zapamtite, ne morate ići u otmjeni salon ili potrošiti cijelo bogatstvo. Postoje mogućnosti i stvarno talentirani stilisti. Dakle, slatka frizura i neki prirodni detalji učinit će da izgledate i osjećate se bolje. Ovo se lako može prevesti u vaš “mamin makeover”. Kupite nove proizvode za svoju kosu, Maternity Salon nudi kompletnu liniju za njegu kose posebno za mame. Provjerite!

Prelazeći na vašu njegu kože, u posljednje sam vrijeme naišla na mnogo sjajnih proizvoda za kožu. Jedno sjajno sredstvo za čišćenje lica koje biste trebali koristiti da biste se riješili šminke navečer ili ujutro zove se “St. Ives. Sredstvo za čišćenje lica.” Ulazak u rutinu pranja lica prije spavanja i kad se probudite stvarno pomaže vašim porama da ostanu čiste i osvježene. Nakon što operete lice, predlažem da upotrijebite kremu za lice “Neutrogena, Oil of Olay ili Dove” potražite određeni tip kože koju imate i koristite taj proizvod.

Nakon dva tjedna vidjet ćete veliku razliku. Zapamtite, ako ćete imati teške probleme sa suhim mrljama, trebali biste se posavjetovati sa svojim liječnikom o upotrebi bilo čega.

Na kraju, što je s ostatkom vašeg tijela, pa ja čvrsto vjerujem u korištenje “Palmer’s Cocoa Butter” za vaš trbuh (kako biste izbjegli strije) i svugdje drugdje za hidrataciju. Obično je najbolje vrijeme za nanošenje nakon tuširanja, a vaša je koža još uvijek vlažna. Također, dehidracija je veliki krivac za lošu ili suhu kožu, stoga ne zaboravite piti vodu. (Jeste li se ikada zapitali zašto vidite modele ili glumice kako piju vodu?. To je zato da bi njihova koža izgledala lijepo!)



Sada, na zabavni dio, ŠMINKA! U dovršavanju vlastitog “maminog makeovera”, odabir sjajne šminke čini razliku. Moram biti iskren s tobom i reći ti da da bi izgledao dobro ne treba ti puno žuči na licu. Da biste započeli nanošenje šminke za uljepšavanje, možete nanijeti podlogu ako to želite.

Postoji stvarno sjajna podloga koju je napravio “Revlon called, Custom Creations.” Ovaj puder je lagan i prozračan i stvarno se može uskladiti s tonom vaše kože. U ovom proizvodu postoji i SPF 15, tako da izgleda dobro i istovremeno štiti vašu kožu. Kada koristite podlogu, nanesite samo prst ili spužvicu i štedljivo koristite oko očiju, čela, nosa, obraza i brade. Zapamtite, manje je više.

Zatim bih nanijela bronzer na bazi minerala, koji se može lagano nanijeti za lijepi sjaj. Maternity Salon nudi mineralnu makeup torbicu s nijansom po vašoj želji; provjerite na našoj stranici proizvoda. Mineralna šminka je trenutno u trendu, jer ima prirodan dojam i izgled. Zaista vam daje zdrav izgled, a da ne izgleda kao da ste se upravo posvađali s kistom za rumenilo.



Što se tiče sjenila i olovki, toliko je prekrasnih boja i tekstura dostupnih uz “MAC, Bobby Brown ili Revlon. (Popis je stvarno beskonačan)” Trenutno koristim MAC. Prodaju svoje boje u ovim malim paletama, koje su stvarno slatke i potpuno kompaktne. Obično kad odem u MAC, njihovi konzultanti su od velike pomoći; samo im recite što želite (boju prirodnog izgleda koja odgovara tonu ili boji vaše kože.)

Ovo je također zabavno, jer ako imate vremena, možete ih zamoliti da naprave ‘mini makeover’ za pultom, a oni će predložiti prave proizvode i kako ih koristiti. Zatražite savjet o nanošenju sjenila ili olovke, pobrinite se da bude po vašem ukusu. Nemojte se bojati govoriti ako mislite da su boje previše tamne ili svijetle. Obično ne izlazim iz MAC-a bez sjenila, sjajila za usne i maskare. Ova tri proizvoda su neophodna.

Sjajilo za usne je zaista šlag na torti. Bez sjajila za usne vaš izgled nije potpun. Odabir svijetle, prirodne nijanse može pomoći u stvaranju dovršenog izgleda za vaš novi “mamin makeover”.



Dakle, sada imate svoje osnove na početku svog novog “Maminog makeovera”, učinite razliku danas i neka se osjećate sjajno i motivirano.

PS- Svratite u dućan s odjećom za trudnice poput “Majčinstvo, grašak u mahuni ili Old Navy”, kupite nekoliko bitnih odjevnih kombinacija kako biste doista upotpunili svoj izgled. Bit ćeš sretan što jesi.