HEKLANJE

Marketing članaka nije za svakoga

TEMU APP 100 E KUPON

Marketing s člancima može oduzeti puno vremena, vremena koje svatko ne mora imati na pretek. Može se uspješno koristiti za većinu tvrtki, ali ako nemate puno slobodnog vremena, ovo možda nije metoda koju odaberete.

Za pisanje članka od 300 do 500 riječi potrebno je samo nekoliko minuta. Postaje problem ako ne možete pisati. Ako je thios slučaj s vama, bolje je ne koristiti članke za tržište.



Angažiranje nekoga da piše članke za vas nije uvijek opcija. Prvo morate pronaći autora s kojim možete raditi, a zatim pronaći novac da mu platite. Većina će tražiti trenutnu isplatu. Ovo možda nije nešto što ste spremni pružiti.

Ako tražite načine za promicanje koji koštaju malo ili ništa, možete pokušati s marketingom članaka. Dosljedno se dokazao kao vrlo učinkovita marketinška strategija i ne pokazuje znakove da taj status nestaje.

Možete unajmiti nekoga da napiše vaše članke i unajmiti druge da ih pošalju umjesto vas. Ako imate novca za to, a to može biti vrlo pristupačno, onda bi članak marketing mogao biti dobar izbor za vas.

Nećete znati koliko možete biti uspješni u slanju članaka osim ako to barem ne pokušate. Napišite članak. Za prve uvijek treba više vremena, ali to se mijenja s iskustvom. Ako je članak dobar, na putu ste.

Sada slijedi podnošenje. Pokušajte ovo učiniti sami i pogledajte kako funkcionira. Imate li dovoljno vremena? Jeste li spremni uložiti toliko vremena? Ako su odgovori ne, jeste li spremni platiti uslugu podnošenja da ovaj dio obavi za vas? Odgovori na ovo pomoći će vam da odlučite je li ova metoda za vas.

Dajte marketingu članaka mjesec dana probe. Napišite i pošaljite tjedni članak za to vrijeme i vidite što će se dogoditi. Do kraja mjeseca imat ćete dobru ideju želite li ili ne nastaviti s ovim nastojanjem.

Alergije na nakit

Prilikom odabira nakita koji ćemo možda htjeti kupiti ili koristiti, postoji jedan važan čimbenik koji morate uzeti u obzir. Osim