HEKLANJE

Marketing članaka: Pokrenite svoj posao

TEMU APP 100 E KUPON

Lako je pobijediti u utrci i biti na vrhu, ali ista izreka ne vrijedi za održavanje sebe na vrhu. Imati prednost u poslovanju marketinga članaka zahtijeva predanost i vještinu. Osim ustrajanja na tržištu, morate biti upoznati s onim što čini druge trgovce artiklima neuspješnim i smisliti načine da to izbjegnete.

Neuspjeh u marketingu članaka nije novost. Mnogi su pokušali i mnogi su pobijeđeni. Gdje su pogriješili? Možda su ciljali pogrešnu publiku. Možda nisu napravili članke koji su bili dovoljno dobri. Razloga je puno. Međutim, kada tvrtke ne uspiju u marketingu članaka, može se identificirati nekoliko ključnih čimbenika.



Najveće zlo u marketingu članaka je plagijat. Problem se već dugo rješava, ali nije izbjegnut onoliko dobro koliko je trebalo. Neka se zna da je plagijat nezakonit diljem svijeta i da je stvoreno nekoliko tehnologija za brzo prepoznavanje plagiranog rada. Naknadno, ako se utvrdi da je vaš članak plagijat, tražilice će vam dati nizak rang, stoga će promet na vašoj stranici biti minimaliziran. Do neke mjere, vaši članci i drugi unosi mogu biti izbrisani i nećete imati toliko koristi od svog pothvata, ili još gore, nećete imati nikakve koristi.

Postoje sigurni načini za izbjegavanje plagiranja. Ako želite napisati članak o određenoj temi, počinjete istraživanjem uobičajenih sadržaja. Najomiljenije mjesto za istraživanje je naravno internet. Nakon što pronađete članke koje želite koristiti, umjesto da ih odmah kopirate i zalijepite u prazan dokument, odvojite vrijeme da prvo pročitate članak. Provjerite jeste li razumjeli što članci kažu, istaknite točke s kojima se slažete i kojima se želite pozabaviti u svom članku. Možda ćete također htjeti označiti ili sažeti članak koji ste pročitali. Na taj način je osigurano da nećete imati plagirani proizvod. Sljedeći korak bio bi da svojim riječima napišete ono što ste shvatili iz istraživanja koje ste proveli. Uključite važne činjenice koje ste otkrili u članke koje ste pročitali, ali pazite da su i dalje napisani vašim riječima.

U marketingu članaka, originalnost vas može dovesti do uspjeha. To je zato što tražilice koje analiziraju vaš rad i ne pronađu odstupanja u pogledu plagijata ili umnožavanja, rang koji će vam dati bio bi viši. Koja je prednost višeg ranga? Ne samo da će generirati promet, već bi i smanjio trošak plaćanja po kliku vašeg članka ili web stranice.

Još jedan čimbenik koji obično dovodi do neuspjeha u domeni marketinga članaka je nenapisivanje dovoljno zanimljivih članaka. Mnogi od onih koji počinju s marketingom članaka obično počinju sa samo nekoliko članaka i misle da je to to. Ali nije to, jer nekoliko članaka ne bi postiglo ime ili čak reputaciju za vašu tvrtku. Morate napisati što više članaka možete. Iako naporan, itekako se isplati.

Posao pisanja članaka može biti olakšan pisanjem tema koje vas zanimaju. Odaberite proizvode za oglašavanje čiji su interesi slični vašima i o kojima toliko znate. Što je veći interes i što veći korpus znanja imate za jednu određenu temu, tada neće biti ograničenja onome što možete napisati.

Neuspjeh vaših članaka da budu izloženi također bi rezultirao neuspjehom vašeg poslovanja. Ako svoje članke ne izložite što većem broju potrošača, vaš bankovni račun neće promijeniti ni centa. Što manje potrošača imate, to će biti niži vaš rang i bit ćete izgubljeni među ostalim poslovima u redu za marketing članaka. Morat ćete se potruditi da vaši članci budu kružili. To se može učiniti putem imenika članaka, partnera za poveznice, forumskih stranica, biltena, pristupi uopće nisu ograničeni, što s kapacitetom weba da dopre do različite publike. Ako sredstva nisu ograničena, onda ne treba ograničavati ni sebe. Istražite koji drugi načini mogu osigurati distribuciju vaših članaka, to jednostavno morate učiniti kako biste preživjeli u poslu.

Iskreno, najvažniji čimbenik od svih koji dovode do nestajanja većine poslova u području marketinga članaka je neuspjeh da se dugo ostane u utrci. Mnogi su uspjeli, pa zašto bi sljedbenici ne uspjeli? Dugovječnost je jedan čimbenik koji će pridonijeti uspjehu koji ćete doživjeti u Marketingu članaka. Suočimo se s činjenicama, promet se stvara određeno vrijeme i može potrajati čak i godinama. Zarada bi ovisila o prometu koji generišete, kako se vaš promet stalno povećava, tako će i vaša zarada stalno rasti.



Kao iu svaki drugi posao, bilo on-line ili izvan World Wide Weba, potrebno je mnogo uložiti da bi uspio. Ako ste voljni naporno raditi i vjerujete u ono što radite, tada imate veće šanse izbjeći ove zamke u marketingu članaka.

Govorite li jezik novca?

Znati zašto trošite jednako je važno kao i znati koliko trošite. Zbog toga su finacijaši u suradnji s psiholozima u