HEKLANJE

Marketing članaka za povećanje prometa na stranici

TEMU APP 100 E KUPON

Pisali ste sjajne članke za svoju web stranicu ili blog, bogate ključnim riječima, pronicljive članke koje biste trebali proučavati na predavanjima marketinga. Vjerojatno ste vidjeli porast prometa na web stranici otkad ste počeli pisati koristeći SEO. Ali postoji još jedan način da iskoristite članke koje već pišete da još više povećate promet.

Objavite ih na drugim stranicama.



To je jednostavna matematika. Vaša stranica ima 200 posjeta dnevno. Stranica B dobiva 500. Ako dobijete članak objavljen na stranici B, vaša stranica i marketinške veze izložene su 700 ljudi.

Nažalost, to je lakše reći nego učiniti. Morate uvjeriti urednika ili webmastera stranice B da je vaš članak vrijedniji objave od članka Joea Schmoea o istoj temi. Ako mislite da možete, onda ste spremni pokrenuti svoju vlastitu marketinšku kampanju za članke i povećati promet na svojoj stranici. Evo nekoliko savjeta za prodaju članaka za vašu marketinšku kampanju članaka.

MARKETING ČLANAKA POČINJE E-POŠTOM DO STRANE IZDAVAČA

E-mail je postao jedan od onih brzih oblika komunikacije. Upisujemo ih jako brzo, koristeći prve riječi i izraze koji nam padnu na pamet, a zatim ih šaljemo bez razmišljanja, kao da ostavljamo govornu poštu. Ali u slučaju marketinga članaka (i svega ostalog za što koristite e-poštu), e-pošta je prvi uzorak pisma koji će kupac pročitati. Ako vaša e-pošta nije profesionalna i dobro napisana, nema razloga da kupac prijeđe na stvarni članak. Iznevjerit ćete uvijek važan prvi dojam.

Ovo je kvar koji se može izbjeći ako odvojite vrijeme za uređivanje e-pošte. Pazite da nema gramatičkih grešaka, da vaše rečenice imaju smisla i da vam nije potrebno više riječi. Ostale stvari, kao što je osiguravanje da predmet privlači pažnju ili adresiranje e-pošte na određenu osobu umjesto na tvrtku ili “Koga se tiče”, mogu vaš članak istaknuti u gomili.

PRODAJTE ARTIKLE NA ODGOVARAJUĆE MJESTA

Ovo zvuči kao da nema smisla, ali sada barem ne možete reći da vam nitko nije rekao. Obavezno pošaljite svoje članke na mjesta koja će ih doista objaviti. Ovo se očito odnosi na sadržaj (ne šaljite članak o visokom njujorškom društvu na web stranicu alpinista), ali to se također odnosi na stil, glas i slične stvari. Ako ste nervozan, sarkastičan pisac, vjerojatno se ne želite podvrgavati ozbiljnoj, dosadnoj stranici. Oni jednostavno neće objaviti vaš članak, a vaša marketinška kampanja za članak bit će gubitak.



Također, nemojte samo napisati članak i pokušati ga objaviti. Ova bi metoda mogla dati neke rezultate, ali oni će biti rijetki i zahtijevat će puno vremena i prodaje. Umjesto toga, svoje članke pišite imajući na umu određenu web stranicu. Idite i pročitajte ostale članke na stranici. Poznavati glas i strukturu već objavljenih članaka. Pregledajte smjernice za slanje. Budite upoznati s pravilima. U e-poruci navedite razloge zbog kojih vaš članak savršeno odgovara njihovoj stranici. Članak napisan sa svrhom za određenu stranicu ili grupu stranica bit će uspješniji od onog napisanog bez odredišta na umu.

GRAMATIKA, GRAMATIKA, GRAMATIKA

Cijela poanta marketinga članaka je uvjeriti ljude da kliknu na poveznicu na vašu stranicu koju ste uključili u svoj autorski redak. Izgubit ćete puno vjerodostojnosti ako je vaš članak pun gramatičkih pogrešaka i loše smišljenih rečenica. Napišite nekoliko nacrta svojih članaka. Budite sigurni da govorite ono što mislite. Nakon što je vaš članak savršen, neka ga netko drugi pročita kako biste bili sigurni da niste slijepi. Začudili biste se što propuštate u vlastitom pisanju, čak i ako ste profesionalni urednik. Time ćete A. povećati vjerojatnost da će urednici prihvatiti vaš rad i B. ostaviti čitatelju dojam da ste profesionalac, što će ih zauzvrat natjerati da pokušaju saznati što još imate za reći.



POZRATITE SE NA VAŠ DRUGI ČLANAK S VEZAMA

Ako možete, uključite poveznice u tijelo svoje e-pošte koje će voditi natrag na vašu stranicu. Uostalom, to je cijeli smisao marketinga članaka. Dobar način da to učinite je da se pozovete na članak koji ste napisali u prošlosti, a koji je ‘slučajno’ objavljen samo na vašoj web stranici. Ljudi vole više informacija, a ako im kažete da ih ima više na drugom mjestu, velike su šanse da će otići tamo, a vi ste upravo dobili još jedan pogodak.

Pazite da ne pretjerate s ovom tehnikom. Previše poveznica učinit će ih uobičajenima i čitatelji ih neće primijetiti. Uključivanje jednog ili dva čini ih posebnima i vjerojatno vrijednima pažnje. Također, nemojte povezivati na nebitne članke. Čitatelji će se samo živcirati i neće pregledavati vašu stranicu. Cilj marketinga članaka je navesti ljude da istražuju vašu stranicu. Ako naiđu na nasumični članak, samo će zatvoriti prozor i vratiti se na ono što su čitali, umjesto da naiđu na vaše veze za affiliate marketing.



POTPIŠITE SVOJ RAD

Nemojte nikada zaboraviti na potpis ili slovo autora na kraju vašeg članka. To bi trebalo uključivati vaše ime, naravno, ali i izravnu poveznicu na početnu stranicu vaše web stranice. Također možete razmisliti o postavljanju poveznica na nekoliko povezanih članaka koji su objavljeni na vašoj web-lokaciji. Svatko tko je uživao u članku odvojit će vremena da vidi tko ga je napisao i kakva je njihova pozadina ili osobni pothvati, a velike su šanse da će kliknuti na vezu da pročita više od vas. Odjeljak s potpisom vrhunac je marketinške kampanje vašeg članka. To je mjesto gdje pokušavate voditi čitatelje svojim člankom kako bi vidjeli vaše veze i posjetili vašu stranicu te zaradili novac. Tako je jednostavno.

Osnovni Bodovi u Heklanju

Heklanje koristi raznolike osnovne bodove koji čine temelj svim uzorcima. To uključuje: Lančani Bodovi: Prvi korak u heklanju, stvaranje niza

Zašto trebamo ulagati?

U ovom današnjem vremenu od vitalne je važnosti za sve nas da preuzmemo kontrolu nad svojom financijskom situacijom i počnemo