HEKLANJE

Memoari posjetitelja Los Angelesa

TEMU APP 100 E KUPON

Uvijek sam želio saznati kako filmske zvijezde zadržavaju mladost. Čini se da nikad ne stare i uvijek su dugo uz eliksir mladosti. Jedan od razloga zašto sam posjetio Los Angeles je da saznam ovu tajnu.

Čini se da je ovo javna tajna. Plastični kirurzi u Los Angelesu osiguravaju da mladost i oblikovanje tijela mogu biti za svakoga sve dok plaćaju. S današnjom tehnologijom, brojni inovativni i sve sigurniji postupci pomažu u očuvanju figura pješčanog stakla. Sve je veći broj pacijenata plastične kirurgije u Los Angelesu i postoji potražnja za svim opcijama plastične kirurgije u cijelom spektru.



U Los Angelesu su vrlo česte liposukcija, zatezanje trbuha i kirurgija lica, uz očito poznate losanđeleske implantate grudi. Stigma koja je bila vezana uz praksu plastične kirurgije odavno je nestala, a sada će sve više pacijenata sustići.

Unutar kirurgije lica također, sada postoje brojne mogućnosti s zamjenama za bradu koje su poznate u Los Angelesu. Rinoplastika je također poznata.

Dakle, sljedeći put kada budete posjetili grad anđela, razmislite o ugrizu i trzanju. Možda je to vaš ekstremni makeover.

Krađa identiteta: Imaju ga

Njegov teško zarađeni novac? nestala. Vjerovnici mu na leđima svaki dan. Policajci mu kucaju na vrata. Njegova se obitelj naprezala