HEKLANJE

Miles kreditne kartice – odgovori na pitanja

TEMU APP 100 E KUPON

Prije nego što se odlučite prijaviti za Miles kreditnu karticu, trebate si postaviti nekoliko pitanja. Koje pogodnosti nude zrakoplovne tvrtke za svoje kreditne kartice s miljama? Koja bi mi kartica s miljama dala najviše u kratkom vremenu?

Bilo da odaberete miles kreditnu karticu koju sponzorira zrakoplovna tvrtka ili onu koju sponzorira više od jedne, one obično dopuštaju vlasniku kartice prednost skupljanja bodova za korištenje kod svoje zrakoplovne tvrtke ili bilo koje zrakoplovne tvrtke koja sponzorira tu određenu karticu. Problem može biti u tome što zrakoplovna tvrtka ili zrakoplovne tvrtke s ovom karticom milja nemaju redovite letove do vaših odredišta.



Mnoge banke sada nude miles kreditne kartice s mnogo više pogodnosti kao što je odabir s popisa zrakoplovnih prijevoznika i odredišta. Ako koristite samo jednu zrakoplovnu tvrtku, možda ćete htjeti odabrati kreditnu karticu s miljama vaše zrakoplovne tvrtke koja će vam omogućiti samo dobivanje bodova dok putujete s njima i koristiti ih samo za prijenos vaših bodova na besplatne letove, hotelski smještaj i iznajmljivanje automobila. Međutim, ako inače ne putujete samo jednom zrakoplovnom kompanijom, dugoročno će vam biti mnogo korisnije ako odaberete onu koja vam daje slobodu korištenja nekoliko zrakoplovnih linija.

Miles kreditne kartice su vrlo povoljne za one koji redovito putuju u poslovne svrhe, budući da će s vremenom skupiti značajnu količinu bodova zračnih milja. Zatim se ti bodovi mogu iskoristiti za besplatne zrakoplovne karte od zarađenih zračnih milja. U biti, sve što kupite koristeći svoju kreditnu karticu s miljama radit će prema besplatnim zračnim miljama i besplatnom putovanju. Svoje bodove možete iskoristiti za dobivanje stvari kao što su besplatne zrakoplovne karte ili karte s popustom za vaša omiljena odredišta, hotelski smještaj i iznajmljivanje automobila.

Svaki zračni prijevoznik ili kartičarska kuća koja nudi milje kreditne kartice ima različite razine kreditne kartice kao što su zlatna, platinasta ili brončana. Svaki od njih također nosi različite poticaje. Većina tih miles kreditnih kartica će imati ili ono što oni nazivaju članarinom ili godišnjom pristojbom. To zapravo znači da što vam se više nagrada nudi, to ćete više plaćati u naknadama. Moći ćete dobiti veći kreditni limit, međutim, vaše godišnje naknade također mogu biti veće.

Mnoge milje kreditne kartice imaju uvodne ponude koje će vam dati 0% APR-a za prvih nekoliko mjeseci ili ponekad čak 12 mjeseci, nakon čega se APR obično znatno povećava. Stoga morate obratiti pozornost na to koliki će biti APR nakon uvodnog specijala.

Upamtite, ako ne iskoristite svoje prikupljene bodove u određenom vremenskom roku, bodovi koje ste stekli korištenjem miles kreditnih kartica će isteći. Ako ne planirate putovati i kupovati dovoljno da biste iskoristili bodove, miles kreditne kartice možda nisu pravi put za vas.