HEKLANJE

Mineralna šminka (informacije koje biste trebali znati)

TEMU APP 100 E KUPON

Mineralna šminka napravljena je od svih prirodnih minerala koji dolaze iz zemlje. Većina ih je kombinacija serecita, tinjca, titanijevog dioksida i cinkovog oksida. Titanijev dioksid i cinkov oksid prirodna su sredstva za zaštitu od sunca i koriste se u gotovo svim kremama za sunčanje ili losionima za sunčanje koje možete kupiti u trgovini. Većina minerala također je vodootporna, tako da je postojanost mineralne šminke obično cijeli dan s malo ili nimalo potrebe za popravkom.

Minerali korišteni u šminki vrlo su fino mljeveni u prah koji je mikro-fin i dobro će se stopiti s kožom i izgledati vrlo prirodno. Izvanredan raspon boja u mineralima omogućuje proizvođačima mineralne šminke da ponude široku lepezu boja. Virtualna duga napravljena je od rumenila, sjenila, ruževa za usne i pudera u stotinama nijansi. Lako je kupiti dvije ili tri različite nijanse pudera i pomiješati ih za vlastitu boju jer se minerali vrlo lako stapaju.



Budući da su naši minerali kozmetičke kvalitete tako fino mljeveni da neće začepiti vaše pore, a ako neki od njih dospiju u krvotok, ne brinite, na kraju krajeva, svi su prirodni i potpuno su sigurni za tijelo. Mnogi liječnici i dermatolozi su mineralnu šminku proglasili šminkom za njegu kože jer je toliko zdrava za kožu i ne pogoršava akne te vrlo učinkovito prekriva mrlje, akne, široke pore i ožiljke.

Ako ste zainteresirani za sigurnu i prirodnu alternativu šminki punoj kemikalija, ulja i konzervansa, minerali bi mogli biti nešto što biste trebali potražiti.
Više informacija o mineralnoj šminki možete pronaći na http://www.cmhessentials.com. Saznajte činjenice, sastojke, dobrobiti kao i šminku.

Krovni balkon

Balkoni ladanjskih kuća mogu obavljati nekoliko funkcija: Stvaranje zatvorenog rekreacijskog područja. Na balkonu se možete sunčati ili opustiti u domaćoj odjeći,