HEKLANJE

Minimalna plaćanja kreditnom karticom stvaraju dug

TEMU APP 100 E KUPON

Minimalna uplata kreditne kartice znači da možete potrošiti više i vratiti onoliko malo koliko vam izdavatelj kreditne kartice dopušta. Zvuči sjajno u teoriji, ali to je sustav koji će se pokazati vašom gorom noćnom morom. Budete li se toga držali uskoro, vidjet ćete da ste dosegnuli svoj limit, nemate više ništa za potrošiti i cijelo to vrijeme vaše prošle kupnje povećavaju kamate. Ovaj slijed događaja čini vaše minimalne uplate toliko visokima da si možete priuštiti samo otplatu kamata, a vaš dug ostaje isti, bez svjetla na kraju tunela o tome kako ćete ga očistiti.

Ovo je mjesto gdje su kartičarske kuće postale mudre i postupnim smanjivanjem minimalne uplate s 10% na originalnim kreditnim karticama na 2% koliko je većina sada postavila, vidjeli su način kako od vas i mene ostvariti što veću zaradu . Smanjivanjem minimalne uplate na tako nisku razinu, klijentu su dali lažnu sliku o tome koliko mogu potrošiti na svoje kreditne kartice, a koliko si stvarno mogu priuštiti. Uz minimalnu uplatu koja sada iznosi 2%, oni koji ne mogu u cijelosti platiti svoje kreditne kartice svaki mjesec, sada će vidjeti kako se kamatama dodaju naknade za kamate, jer se njihov saldo povećava iz mjeseca u mjesec.



Kako biste smanjili svoj dug, prestanite koristiti svoju kreditnu karticu

Ovo je položaj u kojem se mnogi nalaze, a ako ga rano primijetite, mogli biste si uštedjeti mnogo tuge i dobar dio novca. Ako ste tamo u ovom trenutku, najbolje što možete učiniti je da potpuno prestanete koristiti kreditnu karticu i počnete tražiti načine za smanjenje nepodmirenog duga. Čak i ako ustanovite da morate smanjiti druge izdatke, trebali biste se pozabaviti dugom koji vam opterećuje financije, a ako sada uštedite na nekoliko luksuznih predmeta, to će biti vaša prednost. Kako brže otplaćujete saldo, uštedjet ćete više na kamatama.

Uvijek imajte na umu da plaćanjem minimalnih uplata i samo minimalnih uplata igrate vrlo opasnu igru sa svojim teško zarađenim novcem. Pa zašto biste radili puno sati tjedno samo da biste hranili profit banke ili izdavatelja kreditne kartice, koji će biti vaš prijatelj sve dok si ne budete mogli priuštiti vraćanje gotovine koju su vam dopustili da posudite.

Poduzmite nešto danas!