HEKLANJE

Miris kao Britney!

TEMU APP 100 E KUPON

Britney Spears ponovno se vraća
Britney Spears ponovno je bila posvuda, zar ne? Bila je poput lošeg novčića, njezino se lice stalno pojavljivalo u medijima; njezin glas je bio u talk show emisijama, videima i radiju. Čak je imala i epizodne uloge u filmovima kao što je Austin Powers: Zlatni član. Dobre vijesti! Britney Spears ponovno se vraća i sada joj se ni nos ne može maknuti – u opticaju su tri parfema Britney Spears od kojih možete vrišteći pobjeći u noć.

Što ako nisam obožavatelj Britney?
Postoje 3 parfema Britney Spears s različitim okusima; Curious (izdan 2004.), Fantasy (izdan 2005.) i In Control, najnoviji na tržištu. Parfemi Britney Spears mogu se pronaći u robnim kućama i online specijaliziranim trgovinama parfema i online robnim kućama. Općenito ćete pronaći najbolje ponude na webu, ali ne možete isprobati prije kupnje. Provjerite imaju li pravila povrata.



Parfemi Britney Spears napravljeni su mojom Elizabeth Arden uz potpuni timski rad zvijezde. Drugim riječima, Britney zna da se prodaju u njezino ime i vjerojatno dobiva veliki dio kolača od parfema. Britney Spears samo je jedna u dugom nizu slavnih osoba koje su zaronile u svijet parfema, plivajući u istom bazenu s Elizabeth Taylor, Princeom i plavušom Paris Hilton.

Znatiželjan
Curious je najstariji parfem Britney Spears, karakterističan parfem za netipične žene. Pakiran je u klasičnu plavu ili ružičastu bočicu parfema u obliku zgnječenog dijamanta. Predlaže se za posebne događaje ili za pokušaj dobivanja dobre procjene popravka vašeg automobila u Hankovoj garaži. Smatra se mladenačkim, zabavnim, cvjetnim, a opet seksi mirisom.

Fantazija
Druga parfemska obitelj Britney Spears ima nevjerojatnu marketinšku kampanju. Ako odete na službenu web stranicu, nalazi se prekrasna računalna animacija s bujnim, senzualnim bojama i svjetlucavima. Nevjerojatno je koliko ova zemlja troši na neozbiljnosti poput parfema. I još nevjerojatnije – netko je plaćen za osmišljavanje ove kampanje! Možda je učiniti da parfem izgleda kao Love Potion No.9 nečija fantazija u Elizabeth Arden.

U kontroli
Posljednja obitelj parfema Britney Spears miriše možda više poput trenutne slike Britney Spears kao zavodnice i sirene. Baza mu je bijela vanilija, ali zatim uključuje mješavinu creme brulea, voća loquata, ponoćne orhideje, zašećerene sandalovine i mošusa. Elizabeth Arden ne testira na životinjama… samo na kupcima.

Umro Dioklecijan, rimski car

3. prosinca 316. godine u Splitu je umro Gaj Aurelije Valerije Dioklecijan, rimski car rodom iz Dalmacije. Dioklecijan je rođen