HEKLANJE

10 iznimno učinkovitih načina za povećanje prodaje.

TEMU APP 100 E KUPON

Slijedi 10 jednostavnih, ali vrlo moćnih načina za značajno povećanje prodaje:

1. Kada napravite svoju prvu prodaju, pratite kupca. Možete pratiti e-poruku “hvala” i uključiti oglas za druge proizvode koje prodajete. Mogli biste ih redovito pratiti. Cilj je početi graditi odnos sa svojim klijentima tako da morate biti u stalnom kontaktu s njima.



2. Mogli biste povećati prodaju svojim kupcima. Kad su na vašoj stranici za narudžbe, recite im o nekoliko dodatnih povezanih proizvoda koje imate na prodaju. Mogli su ga samo dodati svojoj izvornoj narudžbi.

3. Recite svojim kupcima ako preporuče četiri kupca na vašu web stranicu, da će dobiti puni rabat njihove kupovne cijene. Ovo će pretvoriti jednu prodaju u tri prodaje.

4. Kada prodajete proizvod, dajte svojim klijentima mogućnost pridruživanja affiliate programu kako bi mogli zaraditi provizije prodajom vašeg proizvoda. Ovo će višestruko povećati prodaju koju ste upravo napravili.

5. Prodajte prava na reprint/reprodukciju svojih proizvoda. Možete uključiti oglas na ili uz proizvod za druge proizvode koje prodajete. Možete prodavati prava na reprodukciju i prodaju pozadinskog proizvoda.

6. Možete unakrsno promovirati svoj proizvod s proizvodima drugih tvrtki u paketu. Možete uključiti oglas ili letak za druge proizvode koje prodajete i omogućiti drugim tvrtkama da prodaju za vas.

7. Kada šaljete ili isporučujete svoj proizvod, uključite kupon za druge povezane proizvode koje prodajete u paketu. To će ih privući da kupuju više proizvoda od vas.

8. Pošaljite svojim kupcima katalog dodatnih proizvoda za izvorni proizvod koji su kupili. To mogu biti nadogradnje, posebne usluge, prilozi itd. Ako im se sviđa vaš proizvod, kupit će dodatne dodatke.



9. Prodajte poklon bonove za svoje proizvode. Ostvarit ćete prodaju od kupnje darovnog bona, kada ga primatelj unovči. Također bi mogao kupiti druge artikle s vaše web stranice.

10. Pošaljite svojim kupcima besplatne proizvode uz njihov paket proizvoda. Na besplatnim bi trebao biti otisnut vaš oglas. To mogu biti naljepnice za branike, kape, majice itd. To će omogućiti drugim ljudima da vide vaš oglas i naruče.

Izvoli. Sjajna stvar u vezi s ovim snažnim strategijama je to što ih možete odmah implementirati. Kao što sam rekao, lako ih je početi koristiti, ali ishod bi mogao biti znatno povećanje vaše konverzije i/ili stope kupnje, što je krajnji cilj. Izuzetno je važno učiniti da se vaš kupac i/ili potencijalni kupac osjećaju posebnima i pružiti im dodatne artikle s dodanom vrijednošću zbog kojih će se vraćati.