HEKLANJE

Mliječni put do ljepote

TEMU APP 100 E KUPON

Godinama je kozje mlijeko glavna namirnica u većini kultura. Nutricionistički je superiorniji od kravljeg mlijeka jer sadrži više hranjivih tvari, vitamina, bjelančevina i minerala. Njegove masne globule su manje od onih u kravljem mlijeku, što čini njegovu apsorpciju u koži i probavnom sustavu bržom i lakšom. Koze pretvaraju sve karotene u vitamin A povećavajući njegovu prisutnost u mlijeku. S manjim masnim kuglicama i više vitamina A, kozje se mlijeko lakše apsorbira i pretvara u vrhnje.

Znanstvenici uče da ti lijekovi imaju čvrstu osnovu u znanstvenim činjenicama. Kozmetički kemičari kozje mlijeko nazivaju “liposomima prirode” jer se tako lako upija u kožu, donoseći sa sobom vlagu i obnavljajuće proteine, minerale i vitamine.



Kozje mlijeko također sadrži preko 50 hranjivih tvari, uključujući vitalne vitamine A, C i B-kompleksa, minerale i druge elemente koji hrane i pomlađuju dehidriranu kožu. Vitamin A usporava starenje, kao i sprječava staračke pjege i zadebljanje kože. Cink doprinosi rekonstrukciji kolagenih vlakana, potičući zadržavanje vlage i održavajući elastičnost kože. Riboflavin ili vitamin B-2 je još jedan antioksidans i neophodan je za zdravu kožu, nokte, kosu i opće dobro zdravlje.

Alfa-hidroksi kiselina (AHA) prirodno ljušti kožu. Kozje mlijeko sadrži AHA komponente koje doprinose procesu mikropilinga, nježno uklanjajući mrtve stanice kože. Kozje mlijeko pomaže u hranjenju novonastale kože i može potaknuti proizvodnju elastina. Nova koža postaje glatka, zdrava i izgleda mlađe.

Procesi pretvaranja kozjeg mlijeka u proizvode za uljepšavanje smanjuju učinkovitost kozjeg mlijeka u poboljšanju ljepote. Najbolji kozmetički proizvod proizveden od kozjeg mlijeka je kremasta pločica i samo svježe kozje mlijeko. Da biste preuzeli kontrolu nad svim dobrobitima koje kozje mlijeko može ponuditi, okupajte se najmanje 30 minuta u kadi tri puta tjedno i svaki put kada operete lice.

Promjene se mogu vidjeti nakon mjesec dana nakon kupanja s kozjim mlijekom, ovo će pomladiti i povećati elastičnost vaše kože čineći je glatkom i mekšom. Osim toga, ako se mlijeko uzima oralno dodatno će pridonijeti poboljšanju kože.

Bloganje: napredak u brojkama

Mnogo je raznih multimedijskih pomaka koji se događaju s dobrim starim blogom. Iako je blog star tek nekoliko godina, tehnologija

Savjeti za solarij

Solarijumi često rade iznimno dobro jer im se mnogi ljudi obraćaju kako bi na jednostavan način dobili željeni ten tri