HEKLANJE

Možete li zaraditi novac kod kuće punjenjem omotnica

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li vidjeli oglase za rad od kuće puneći kuverte i pitali se mogu li vam ovi oglasi pomoći da dobijete honorarni prihod u kojem možete ostati kod kuće sa svojom djecom?

Nažalost, u ovim ponudama se od vas prvo traži da platite paket, zatim ćete platiti naknade za obradu, plus zaradit ćete samo AKO osoba odgovori na potencijalnu ili prodajnu ponudu u omotnici. Neki od ovih programa za punjenje omotnica za rad kod kuće zapravo uključuju samo pismo u kojem vam se govori da pokrenete slične oglase i govorite drugima kako mogu zaraditi novac punjenjem omotnica! To je piramidalna shema. Uglavnom dobijete to pismo na korištenje i oglas, ali biste li doista mogli tako živjeti potkradajući drugu osobu?



FTC je krenuo u lov na mnoge od tih tvrtki zbog prevare ljudi tako da su se našle na ovim ponudama za rad od kuće koje su rasprostranjene po cijeloj mreži. Svi sanjamo o tome da radimo kod kuće, da ne budemo podređeni muškarcu i da imamo raspored koji nam omogućuje da budemo s obitelji, odlazimo na odmor po želji i lako obavljamo poslove.

Ako ste već kupili jedan od ovih programa, provjerite je li prošlo 30 dana od kupnje jer možete nazvati tvrtku koja vam je izdala kreditnu karticu ili izvršiti povrat putem nekih procesora plaćanja. Ne dopustite da vam preprodaju nešto drugo ili da vam ponude podučavanje.

Da, postoje legitimni načini da zaradite novac kod kuće, a to može biti besplatno postavljanje bloga na bloggeru i postavljanje oglasa za Amazon, prodaja na ebayu ili prodaja informacija koje ste sakupili o nečemu što volite, kao što je kako pokriti svoj prilaz, stvarati zanatske projekte itd.

Pogledajte svoje interese i hobije kako biste pokušali pronaći nešto što nije u području internet marketinga jer je ovo prilično konkurentno. Znate li napisati dobar životopis? Također možete prodavati kao uslugu na scriptlanceu ili craigslistu. Postoje i druge usluge koje možete ponuditi, poput pisanja tekstova ili objavljivanja na forumima za nekoga tko radi svoj dio posla.

Postoje instant poduzeća u kojima možete prodavati proizvode i postaviti gumb za plaćanje, a to su popularne kupnje budući da živimo u kulturi trenutne dostave, a također iu kojoj se cijeni briga o okolišu uštede papira. Molimo vas da napravite domaću zadaću i nemojte davati novac za nešto što izgleda upitno i što je predobro da bi bilo istinito, kao što je ispunjavanje anketa ili rad kod kuće na punjenje kuverti. Ako se čini da nema posla i da je to samo preostali prihod, zavaravate se i prevareni ste.

Legitimno poslovanje uključivat će stvaranje proizvoda (ili njegovo eksternaliziranje), njegovo oglašavanje izvanmrežnim i mrežnim metodama, kao i možda imati preprodavače ili podružnice i odabir popularnog interesa koji ispunjava potrebe. Marketingu je obično potrebno stalno održavanje, iako u određenom trenutku to može biti pasivan prihod ako imate ili bilten u kojem spominjete
korisne proizvode i usluge ili putem virusnog marketinga dobivate mnogo prometa na svoju stranicu.

Profesionalna šminka

Dok se mnoge žene okreću čaroliji šminke kako bi revitalizirale svoj izgled, previše dama postiže rezultat koji je vrlo nimalo

Što je kreditna kartica?

Kreditna kartica se također naziva plastična ili plastični novac. Može se dalje definirati kao plastična kartica koja ima broj računa