HEKLANJE

Nabavite kreditnu karticu s niskom kamatom

TEMU APP 100 E KUPON

Prije nego što odaberete kreditnu karticu, bilo bi mudro prvo saznati kamatne stope koje nude sve kartičarske kuće i banke. Dok uspoređujete kartičarske kuće i banke, obratite pažnju na one s niskim kamatama i koje nude najbolje pogodnosti. Nemojte propustiti sitna slova jer se tamo obično nalaze najvažnije informacije. Fini ispisi gotovo uvijek navode uvjete koji se primjenjuju na korištenje njihove usluge.

Općenito je mudra odluka odabrati kreditnu karticu koja ima nisku kamatnu stopu. Niska kamatna stopa bi gotovo uvijek značila da korištenje kredita neće pojesti vašu ušteđevinu.



Jedna od strategija mnogih banaka i kartičarskih kuća da privuku članove jest ponuditi početnu nisku kamatnu stopu, a zatim povećati stopu nakon određenog razdoblja. Stoga je preporučljivo raspitati se koliko bi trajala početna niska kamatna stopa.

Da biste se prebacili na njih, neke kartičarske kuće i banke odrekle bi se naknada ako im prenesete stanje sa svoje stare kartice. Naknade koje banke traže za prijenose zapravo su prerušene kamate. Pobrinite se da vam se prilikom prijenosa naplati niska naknada, koja je jednaka niskoj kamatnoj stopi, inače biste mogli platiti mnogo više nego što zapravo morate za podmirenje duga.

Jedna stvar koju možete učiniti je platiti prijenos stanja putem unaprijed tiskanih čekova. Vaša najbolja opcija je prijenos stanja na preko telefona tako da nazovete korisničku službu banke ili tvrtke. To bi koštalo puno manje ili ništa, a budući da ste odabrali karticu s niskom kamatnom stopom, znate da će sljedeći put vaši troškovi biti manji.

Važno je da znate da će poticaji kao što su kratkoročne niske kamatne stope na kraju porasti čak i bez odgovarajućeg upozorenja vaše banke ili kartičarske kuće.

Uvijek možete zatražiti od banke ili tvrtke da vam da nisku kamatnu stopu pod uvjetom da imate pristojnu kreditnu povijest u tvrtki ili banci. Ako vam odbiju dati nisku kamatnu stopu, uvijek se možete prebaciti na uslugu koja vam nudi bolju ponudu.

Ne zaboravite mudro koristiti svoju kreditnu karticu. Vodite računa o svojim troškovima dok koristite ovu karticu, osigurajte da se vaši dugovi redovito podmiruju i osigurajte da niske kamatne stope ostanu niske.