HEKLANJE

Nagrade za putovanja od korištenja vaše kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Odgovorno korištenje vaše kreditne kartice omogućuje fleksibilnost i učinak jer pomaže ljudima upravljati svojim novcem. Koristeći načelo kamatne stope u kreditu, omogućuje velike i skupe nabave poput kupnje namještaja i bijele tehnike. Plaćanje za te velike kupnje može se produljiti na određeno razdoblje kako bi korisnik kredita bio fleksibilniji. S druge strane, tvrtka koja izdaje kreditne kartice može zaraditi prihod naplaćujući kamate za kredit koji se koristi tijekom određenog vremenskog razdoblja.

Tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica koriste kao promotivne ili marketinške strategije davanje nagrada korisnicima svojih kartica davanjem bodova za svaki put kada koriste svoje kreditne kartice prilikom obavljanja transakcija. Ti nagradni bodovi mogu biti u obliku besplatnih darova, uređaja, elektroničkih naprava, novčanih nagrada ili putnih milja. Broj bodova po kartičnoj transakciji može ovisiti o kupljenom iznosu. Na primjer, za nagrade u bodovima putovanja, transakcija kupnje od 1 dolara ponekad je jednaka 1 nagradnoj milji putovanja. Broj putnih milja obično ovisi o odredištima putovanja, programu nagrađivanja kartičara i zračnim kompanijama s kojima su povezani u svom programu bodovanja zračnih milja.



Nagrade za putovanja od korištenja kreditnih kartica za kupnju kvantificiraju se u zračnim miljama. Korisnici velikih kreditnih kartica mogu imati najviše koristi od ovih programa jer golemi akumulirani bodovi koje mogu zaraditi već mogu biti jednaki bodovima koji su jednaki jednoj avionskoj karti. Što više kupnji osoba obavi svojom kreditnom karticom, to će je kreditna kartica nagraditi s više bodova, a osoba ih ima mogućnosti pretvoriti u zračne milje putovanja.

Kako bi se utvrdilo jesu li akumulirani nagradni bodovi u zračnim miljama dovoljni za korištenje avionske karte, recimo domaćim letovima unutar SAD-a, to mogu učiniti tako da kod svojih kartičnih kuća provjere koliko zračnih milja moraju skupiti kako bi iskoristiti avionsku kartu do željenog odredišta. Broj akumuliranih bodova zračnih milja na njihovoj kartici nije nužno jednak stvarnim miljama potrebnim za putovanje. Kako bi utvrdili stvarni ekvivalent miljama koje su njihove akumulirane milje nagradne bodove kupnje kreditnom karticom, morat će provjeriti na telefonskim brojevima svoje kreditne kartice ili na web-mjestima za potrošače svoje kreditne kartice kako bi dobili detaljnije informacije o određivanju stvarne količine milja njihove akumulirane nagradne bodove za zračne milje, kako ih zatražiti i kako dogovoriti putne aranžmane sa zrakoplovnom kompanijom koju je kartičarska kuća povezala s obzirom na promocije nagrada za putovanja.