HEKLANJE

Svakodnevno pijte sok od nara i budite zdravi

TEMU APP 100 E KUPON

Oni korisni vitamini i tvari koji se nalaze u naru također će se sačuvati u njegovom soku, a tijelo će ih savršeno apsorbirati. Liječnici preporučuju pijenje soka od nara ljudima koji su anemični. Povećava razinu hemoglobina u krvi. Također, sok je koristan kod edema.
Sok od nara najkorisniji je za ljudsko tijelo od ostalih sokova od voća i bobica. Prirodan, svježe cijeđen, vrijedan je i zdrav prehrambeni proizvod.
Sok sadrži mnogo različitih mikroelemenata: kalcij, kalij , natrij, željezo, fosfor, magnezij, pektin i tanine. Niti jedan drugi sok ne sadrži ogromnu količinu kalija koja se nalazi u soku od nara.
Svakodnevno pijte sok od nara i budite zdravi
Oni korisni vitamini i tvari koji se nalaze u naru sačuvat će se u njegovom soku, koje tijelo savršeno apsorbira. Liječnici preporučuju pijenje soka od nara ljudima koji su anemični. Povećava razinu elementa u tragovima. Također, sok je koristan za edeme i hipertenziju, ima diuretički učinak.
Sok povoljno djeluje na probavu . Folacin, tanini, pektin sadržane u njemu pomažu u normalizaciji želuca, ublažavaju upalne bolesti crijeva, poboljšavaju apetit i pomažu ljudima koji pate od proljeva.
Jedan od važnih i zanimljivih učinaka soka od nara je da pomaže u otpornosti na zračenje koje negativno utječe na tijelo.
Svakodnevno pijte sok od nara i budite zdravi
Sok nara podiže imunitet, tijelo postaje otpornije na prehladu. U slučaju ARVI, preporuča se grgljanje razrijeđenim sokom od nara.
Najkorisniji sok je od slatke sorte nara. Ali ako vam se sok čini previše kiselkastim, tada će mu jedna žlica meda dodati slatkoću. Za opće poboljšanje cijelog tijela, zdravim se ljudima savjetuje uzimanje razrijeđenog soka oko tri puta dnevno.

Match tehnika ribolova

Kad govorimo o tzv. mach tehnici, riječ je o tehnici ribolova s plovkom koja je rođena u Velikoj Britaniji, ne

Smart Lipo laserska liposukcija

Liposukcija je prepoznata kao koristan tretman za dramatično oblikovanje linija tijela i uklanjanje ružnog potkožnog masnog tkiva. Tradicionalna liposukcija koristi