HEKLANJE

Nagradna kreditna kartica – pomaže vam da odete na odmor iz snova

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li nedavno sanjali o dugo očekivanom krstarenju na grčkim otocima ili vikendu na Bahamima? Ili što kažete na taj afrički safari? Zamislite da ispijate ledeni čaj u Sahari ili obilazite piramide. Neki od nas imaju luksuz da si mogu priuštiti ove “nagrade” za odmor, ali većina nas obično si ne može priuštiti luksuz. I kako, možda se pitate, kreditna kartica zapravo može pomoći da odete na odmor iz snova? Vjerovali ili ne, neke od najboljih nagradnih kreditnih kartica mogu vam pomoći da to učinite prije nego što mislite.

Davnih 1980-ih, kartičarske kuće počele su davati popuste i nagrade za gotovinu vlasnicima kartica koji su najčešće koristili njihove kartice. Zračne tvrtke slijedile su primjer s programima nagrađivanja koji su nudili programe besplatnih milja. Najčešće čujemo o nagradnim kreditnim karticama zračnih prijevoznika, ali postoji i mnogo više vrsta nagradnih kreditnih kartica.



Međutim, nisu sve nagradne kreditne kartice iste. Neke nagradne kartice mogu nuditi vrlo malo, dok druge otvaraju mogućnost unosnih opcija nagrađivanja. Neke će nagradne kartice imati odredbe, dok će druge imati vrlo malo. Određene nagradne kreditne kartice također mogu imati neke nedostatke. Jedan od tih nedostataka obično su veće kamatne stope ili APR-ovi od tradicionalnih kartica. Dakle, kada tražite najbolju nagradnu karticu, prvo se morate zapitati hoće li prednosti nagrada nadmašiti troškove kartice. Za početak, nagradna kreditna kartica zapravo je prikladna samo za vlasnike kartica koji redovito otplaćuju svoje stanje na kartici, inače će financijski troškovi nastali zbog mjesečnih stanja na nagradnim kreditnim karticama gotovo uvijek nadmašiti dobit od nagrade koja se može dobiti.

Ali jedna od lijepih stvari u vezi s dobrom nagradnom kreditnom karticom jest ta da se bodovi mogu brzo zbrajati samo uz redovitu uobičajenu kupnju. Ako program nagrađivanja na kartici sudjeluje s trgovcima kod kojih često kupujete, lako biste mogli skupiti tisuće bodova godišnje. Primjer bi bila nagradna kreditna kartica koja je partner dobavljača kućnih potrepština “uradi sam”. Ako preuređujete svoj dom, nagradna kreditna kartica potencijalno bi vam mogla pomoći da skupite tisuće bodova samo od preuređenja.

Imajući na umu ove scenarije, odabir kreditne kartice s najboljom nagradom za sebe može vam uvelike pomoći da dobijete izvrsne izlete na odmor i druge nagrade. Ako ćete nositi kreditnu karticu, zašto ne biste nosili onu koja vam vraća novac u gotovini ili drugim nagradama. Iskoristite Internet kako biste temeljito pretražili i usporedili sve najbolje nagradne kreditne kartice i iskoristili brojne pogodnosti koje te kartice nude.

“Jedna niša, bogat si”

Jeste li se zapitali zašto ste preopterećeni? Toliko je materijala na Internetu o Internet marketingu. Ako osoba pokuša probaviti sve