HEKLANJE

Najbolje cijene obrade kreditnih kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko ide u posao kako bi zaradio novac, pa zašto trošiti više svog profita na skupe transakcijske naknade, održavanje web stranice, ugovore o uslugama i visoke stope obrade kreditnih kartica? Kada odvojite vrijeme za kupovinu po najboljim ponudama, možete uštedjeti prilično novca koji se može iskoristiti u dobre svrhe u drugim dijelovima vašeg poslovanja. Počnite kupovati za najbolje cijene obrade kreditnih kartica i otvorite račun trgovca.

Prvo ćete morati pronaći renomiranu banku ili kreditnu uniju koja će vam u tu svrhu pristati otvoriti trgovački račun. Da biste dobili odobrenje, trebat će vam solidna kreditna povijest, razuman poslovni plan i dokumentacija koja dokazuje da ste u stanju upravljati troškovima povezanima s cijenama obrade kreditnih kartica. Obično to uključuje naknadu za instalaciju opreme za obradu kreditnih kartica, mjesečnu naknadu za pristupnik za vaš financijski host, naknadu za transakciju od nekoliko centi po svakoj ili ukupni postotak svakog mjeseca. Također vam se može ponuditi usluga web stranice koja će uključivati naknadu za hosting, trošak ugovora o usluzi i naknadu za uslugu dizajnera ili ažuriranja. Pažljivo pročitajte uvjete svakog ugovora koji dobijete. Nikada ne potpisujte nešto što ne razumijete ili s čime se ne možete u potpunosti složiti. Vaša tvrtka će možda morati platiti mjesečni minimum do određenog broja transakcija, nakon čega stanje za taj mjesec ne zahtijeva dodatne naknade.



Cijene obrade kreditnih kartica mogu se razlikovati ovisno o tvrtki ili procesorskom programu. Neke tvrtke ne naplaćuju naknadu za instalaciju, dok druge zahtijevaju jednokratni trošak od nekoliko stotina dolara, ovisno o složenosti programa. Možda ćete morati platiti između 15 i 25 centi po transakciji ili se možete odlučiti za plaćanje mjesečnog postotka za cjelokupni iznos posla koji generira jedinica za obradu vaše kreditne kartice; taj iznos često pada ispod 2%.

Uvijek je dobra ideja usporediti stope među konkurentskim financijskim institucijama. Ako vam se stvarno sviđaju usluge koje nudi jedna tvrtka za račun trgovca, ali više volite niže stope druge tvrtke, recite prvoj o nižim cijenama konkurencije i možda će prva tvrtka zadovoljiti ili pobijediti niže cijene kako bi pokrenula vaš posao . U početku, možda ćete htjeti imati na umu interese kupca kada kupujete cijene obrade kreditne kartice. Drugim riječima, prenošenje uštede određenog programa na vaše klijente natjerat će ih da se vraćaju poslovati s vama. Ako su vaše stope previsoke ili nedovoljno konkurentne, oni bi mogli odlučiti svoj posao prenijeti negdje drugdje.

Budući da planirate postaviti svoje nove cijene usluge obrade kreditnih kartica, moglo bi vam pomoći da ih obavijestite unaprijed da ovaj program dolazi kako bi se mogli pripremiti i možda čak pomoći da se riječ doprinese drugim potencijalnim kupcima. Zatim, nakon instaliranja vašeg novog procesora kreditne kartice, ne biste trebali čuti pritužbe da je itko bio zaslijepljen ili da se prema njemu nepravedno postupalo. Ako se netko žali, pristojno ga podsjetite na prethodne obavijesti.

Kada budete spremni za početak obrade plaćanja kreditnom karticom, nemojte pasti u iskušenje da odaberete opciju s najviše značajki ili najsofisticiranijim postavkama. Odlučite se za sustav koji će najbolje odgovarati potrebama vaše tvrtke i interesima vaših kupaca, kao i ponuditi najbolje cijene obrade kreditnih kartica.