HEKLANJE

Najbolji Adwords savjeti: Stvorite svoje vlastito AdWords čudo!

TEMU APP 100 E KUPON

Želite li naučiti kako optimizirati svoje oglase, povećati stopu klikanja, smanjiti troškove oglašavanja i maksimalno povećati povrat ulaganja u jednom potezu? Sljedeći savjeti pomoći će vam u postizanju tih ciljeva.

Praćenje vašeg ROI-ja (povrat ulaganja)



Ovo je jedna statistika koju stvarno morate znati. Morate znati odakle dolaze vaše konverzije na razini ključne riječi. Detaljno poznavanje ovoga ozbiljno će smanjiti vaše troškove oglašavanja što će povećati vaš ukupni profit. Google sada nudi korisnu uslugu unutar vašeg AdWords računa pod nazivom ‘Analitika’ koja će vam pružiti ove vitalne informacije.

Kako poboljšati ROI?

Stope pretvorbe trebat će se poboljšati. To se može postići:

Kvaliteta prometa – Jedna od glavnih pogrešaka koju novi korisnici Adworda rade jest licitiranje za opći pojam. Morate suziti svoje ključne riječi. Na primjer, umjesto da licitirate za ‘sportski automobil’, bilo bi bolje da isprobate ‘crveni kabriolet sportski auto’. Ako uspijete privući više ciljanog prometa, imat ćete veće šanse da ih pretvorite u stvarnu prodaju.

Tekst oglasa – isprobajte jednostavno podijeljeno testiranje. Testirajte isti oglas, ali s različitim naslovima. Obavezno kliknite opciju “prikaži oglase podjednako” na svom računu. To će biti stalan proces koji će vas prisiliti da postupno pišete oglase s boljom izvedbom.

Odredišna stranica – Imate li vlastitu odredišnu stranicu?

Ako se samo izravno povezujete sa stranicom trgovca, to se neće odnositi na vas, iako je odredišna stranica nešto što biste trebali pogledati. Ako imate odredišnu stranicu, morat ćete je stalno nadzirati i ažurirati. Dolaze li ljudi klikom do vašeg trgovca? Ako nije, potrebno je poraditi na odredišnoj stranici kako bi se to ispravilo. Pokušajte poboljšati naslov svoje stranice, napišite bolje recenzije, učinite da se veze više istaknu itd. Možda biste im mogli ponuditi nešto besplatno? Smisao odredišne stranice je unaprijed prodati proizvod prije nego što uopće dođu do vaše poveznice!



Najbolji online imenici

Dobro je poznato da je iznad svega DMOZ imenik najbolji online imenik. DMOZ, poznat i kao Projekt otvorenog imenika (ODP),