HEKLANJE

Najbolji online imenici

TEMU APP 100 E KUPON

Dobro je poznato da je iznad svega DMOZ imenik najbolji online imenik. DMOZ, poznat i kao Projekt otvorenog imenika (ODP), veliki je, kategorizirani imenik web-mjesta i stranica u kojem rade volonteri. Svaka web stranica i stranica koja se dodaje u imenik mora se ručno pregledati prije nego što se uključi. Upis u imenik je besplatan.

Ali kada pokušate uvrstiti svoju stranicu u DMOZ, u nevolji ste. Nakon što dodate svoju stranicu, urednik će je odobriti … ili ne. A to može trajati mjesecima, čak i godinama.



Dakle, koje je rješenje?
Dobra alternativa dok se vaše web mjesto ne nađe na popisu DMOZ-a je podnijeti svoje web mjesto besplatnim internetskim imenicima. Slanje web stranice u online besplatne web imenike brzo će povećati vaš PageRank. PageRank sastavni je dio Googleovog algoritma za rangiranje, a viši PageRank pomaže u boljem rangiranju. PageRank unutar web stranice povećavaju stranice s drugih web stranica koje povezuju na nju, a što je veći PageRank stranica koje povezuju na nju, to je bolja za web stranicu primatelja.

Prilikom slanja stranice u besplatne online imenike, uvijek odvojite vrijeme da pronađete pravu kategoriju za nju. Nemojte pasti u iskušenje da ga pošaljete u kategoriju koja je viša na stablu nego što pripada, jer tamo neće biti prihvaćen i, ako to učinite, mogao bi uzrokovati nepotrebna, samoinducirana kašnjenja.