HEKLANJE

Ulje sjemenki šljive: korištenje za tretman protiv starenja!

TEMU APP 100 E KUPON

Ulje sjemenki šljive vrlo je moćno sredstvo protiv starenja.
Danas se čini gotovo čudesnim u našem svakodnevnom ratu protiv bora. Dobiva se hladnim prešanjem sjemenki voća , tekuće je i pune tjelesne gustoće te vrlo svijetle boje slame.
Bogata oleinskom, linolnom kiselinom i vitaminom E, predstavlja inovativnu njegu kože obilježenu prvim znakovima starenja, jer je u stanju pružiti pravu utjehu protiv dehidracije.
Koristi se svakodnevno, omogućuje postizanje izvanrednih rezultata i progresivan pomlađujući učinak u kratkom vremenu.
Želite li znati više?
Krenimo, za vas spremamo uistinu znakovit recept!
Ulje sjemenki šljive: kako ga najbolje iskoristiti
Govorimo o potpuno prirodnom proizvodu koji može omekšati dehidriranu kožu, suzbijajući prve bore, pa čak i duboke kožne znakove.
Nježnog mirisa pruža polifenole, vitamin B, kalij, magnezij i antioksidante na transdermalni način, djelujući u dubini, dajući zrelom licu opet tonus i elastičnost . Konačno, značajno potiče promet stanica, čineći zrno jednoličnim.
Možete ga koristiti čist ili pomiješan s drugim organskim sastojcima kako biste dodatno pojačali njegovo djelovanje. Kako bismo povećali njegovu prodornost, mi iz tvrtke Non Solo Riciclo predlažemo da ovu smjesu stvorite s učinkovitim i gotovo trenutnim prinosom. Vaša koža će povratiti glatkoću i kompaktnost već od prvih nanošenja.
Nabavite se:
maslac od shea, 15 g
ulje za šljive, 30 ml
Maslac izradite u maloj posudi, omekšavajući ga zupcima vilice.
Pomiješajte ga hladno pa ulijte ulje. Kad je smjesa jednolična, premjestite je u hermetičnu posudu, čistu i suhu. Ovaj serum možete držati na sobnoj temperaturi do 3 mjeseca . Koristite ga na licu i pustite da se potpuno upije prije nego što nastavite s šminkanjem, kojemu je izvrsna baza.

Pronalaženje savršenog spa centra

Pronalaženje savršenih toplica zahtijeva mnogo istraživanja. Ne postoji samo jedna vrsta toplica. Zapravo, lječilišta su raznolika koliko i njihovi kupci.

10 savjeta za uspjeh na webu

Najveći posao webmastera je povećati promet i natjerati kupce/posjetitelje da se vraćaju. Izrada web stranice je jedna stvar, ali samo