HEKLANJE

Nagradna kreditna kartica – kako pronaći najbolju za sebe

Od svih opcija kreditnih kartica koje su vam danas dostupne, nagradne kreditne kartice su prekrasan način da dobijete nešto natrag za sve što potrošite. Nagradna kreditna kartica dolazi u mnogo različitih oblika, od raznih financijskih institucija, i s brojnim opcijama ponude nagrada. Kako biste pronašli ono najbolje za sebe, morat ćete malo istražiti i razmisliti o tome što će se vama i vašoj obitelji najviše isplatiti. Kreditne kartice s najboljim nagradama vratit će vam nešto što stvarno želite, a da ne radite ništa više od trošenja kao što inače činite svaki dan.

Kako funkcioniraju nagradne kreditne kartice



Naći ćete širok izbor nagradnih kreditnih kartica. Svaki od njih nudi različitu vrstu nagrade, ali većina njih radi na sličan način. Dok trošite novac svojom kreditnom karticom, zarađujete određeni broj bodova ili nagradnih bodova po iznosu u dolaru. Većina tvrtki nudi osnovni sustav jedan bod za jedan dolar.

Međutim, također možete dobiti neke bonus bodove za razne transakcije. Možda je vaša financijska institucija povezana s nekim velikim lancem trgovina. Možete dobiti bonus bodove, kao što je pet bodova za potrošeni dolar, kada poslujete s ovim odabranim trgovcima.

Za drugu nagradnu kreditnu karticu možete zaraditi kilometražu do odmora. Neke pridružene kartice zračnih prijevoznika nude vam određeni broj milja po potrošenom dolaru. Kada skupite određeni broj milja, možete ih primijeniti na kupnju karte kod tog zračnog prijevoznika.

Vrste nagradnih kartica

Opet, najbolje nagradne kreditne kartice su one koje odgovaraju vašem životnom stilu. Ako puno putujete, nagradna kreditna kartica zrakoplovne tvrtke bila bi izvrsna za vas. Možete naplatiti sve svoje redovite kupnje i dobiti milje potrebne za putovanje u bilo koje doba godine. Ali pazite da dobro čitate sitna slova. Neke kreditne kartice daju vam nagradne milje koje vrijede samo tijekom određenog vremenskog razdoblja ili do određenih odredišta.

Postoje i druge putne kartice koje iskorištavaju prednosti Disney paketa. Svoje kupnje teretite jednom od ovih kreditnih kartica i možete zaraditi nagradne bodove za Disneyjev odmor iz snova.

Naravno, najčešća vrsta nagradnih kreditnih kartica je ona koja vam omogućuje korištenje nagradnih bodova na različite načine. Tvrtka koja izdaje vašu karticu sklapa ugovor s drugim trgovcima, a vi možete koristiti svoje bodove kao što biste koristili gotovinu kod tih trgovaca. Većina ovih kategorija nagrada su darovni bonovi ili druge stavke s određenim iznosom. Na primjer, ako imate četiri stotine nagradnih bodova, možda biste mogli dobiti poklon bon od deset dolara u svom omiljenom restoranu, trgovini elektroničkom opremom ili robnoj kući.



Ipak, druge kartice vam omogućuju da zaradite bodove koji se pretvaraju u novac doniran u dobrotvorne svrhe po vašem izboru. Ovo je sjajan način da vratite svojoj zajednici ili svijetu, a da ništa ne propustite u svom džepu.

Općenito, najbolje nagradne kreditne kartice su one koje imaju nisku kamatnu stopu i vraćaju vam nešto što stvarno možete iskoristiti.

The History of Pizza

Najpoznatije jelo u povijesti vuče svoje korijene još od drevnih naroda koji su na pečeni kruh stavljali razne nadjeve. No,