HEKLANJE

Kalkulator potrošnje žbuke na 1m2

TEMU APP 100 E KUPON

Duljina zida (m):
Visina zida (m):
Debljina sloja (mm):
Žbukanje je najbrži, najjednostavniji i najpristupačniji način izravnavanja zida. Oni koji se žele popraviti bez pribjegavanja pomoći majstora zanima koliko je materijala potrebno prije početka rada. Danas, naravno, mnogi prodavači građevinskog materijala mogu vratiti preostali materijal, ali to je još jedno gubljenje vremena i truda. Puno je lakše koristiti kalkulator potrošnje gipsa po 1 m2.
Pomoću ove usluge možete ne samo izračunati količinu materijala, već i izračunati približni iznos koji će se potrošiti na kupnju istih građevinskih smjesa. Kako pravilno izračunati količinu žbuke i koji se kriteriji uzimaju u obzir pri izračunu:
građevinska smjesa – svaka vrsta žbuke osigurava vlastite standarde proizvodnje i potrošnje;
zakrivljenost zida – što je veća i dublja zakrivljenost, protok je veći.
Pomoću internetskog kalkulatora potrošnje zidne žbuke debljinu predloženog sloja treba navesti u odgovarajućem stupcu. Za točne parametre zidove treba očistiti od smeća i instalirati svjetionike.
Potrošnja materijala ovisno o proizvođaču
Imajte na umu da kalkulator zidnih žbuka omogućuje korisniku da odabere koji će mort koristiti:
cementni mort – prema standardima na 1 m2 troši se 17 kg žbuke;
gipsana žbuka – prema standardima, debljina žbuke s mješavinom gipsa trebala bi biti oko 10 cm, na temelju čega se troši 9 kg smjese na 1 m2;
ukrasna žbuka – debljina 50 mm, potrošnja 8,5 kg po 1 m2;
potkornjak – u debljini od 1 mm potrošnja je 3 kg po 1 m2, potkornjak se koristi isključivo za doradu;
Volma – 12 kg po 1 m2, rad se može obaviti ručno ili pomoću posebnog stroja;
Venecijanska žbuka – 200 gr. po kvadratnom metru, potrošnja može biti manja, sve ovisi o debljini sloja i obliku uzorka.
Kalkulator za izračunavanje potrošnje žbuke potpuno je jasan i jednostavan za upotrebu. Sve što morate učiniti je unaprijed izračunati debljinu sloja žbuke i odrediti građevinsku smjesu, unijeti podatke u program i nakon primanja rezultata otići u željezariju.

Six Pack Abs: Velika slika

Poanta ovog članka je pomoći vam da shvatite veliku sliku dobivanja šest paketa trbušnih mišića. Ukratko, da biste dobili šest