HEKLANJE

Partnerski programi pomažu u stvaranju novca

TEMU APP 100 E KUPON

Kada tvrtke prvi put izađu na internet, najveći izazov s kojim se suočavaju je privlačenje posjetitelja na svoje stranice. Potrebno je oglašavanje, ili današnjim jezikom online marketing, da bi se pročulo o stranici i kako do nje doći. Tradicionalno, oglašavanje nije jeftino i ljudi plaćaju oglašavanje bez ikakvog jamstva da će privući nove posjetitelje na njihovu mrežnu stranicu.

S partnerskim programima, vašu reklamu prenose partneri koji su plaćeni samo ako njihova stranica usmjeri posjetitelje na vaš put. Oni će vam postaviti oglas na svoju stranicu i kada jedan od njihovih posjetitelja klikne na vaš oglas, softver za praćenje zna odakle je zadnji posjetitelj došao, što je gledao i što je možda kupio. Vi pak toj stranici obećavate određenu uplatu za svaku prodaju koju su izvršili posjetitelji te stranice.



Koristeći ovu metodu, oglašivači plaćaju samo za rezultate. Kako bi affiliate zaradio novac, njihov cilj je proizvesti puno prodaje, a oni, zauzvrat, reklamiraju vlastitu stranicu. Također će obično biti povezani s nekoliko stranica u isto vrijeme, ostvarujući provizije od svake prodaje na svakoj stranici na kojoj su povezani. Postoje neke web stranice koje ne nude ništa originalno, već je jedina stvar na web stranici neki članci koji se odnose na proizvode njihovih glavnih oglašivača i sami oglasi.

Ovo je dio novog doba internetskog marketinga i pri odabiru tvrtki koje nude strukturu visokih provizija, postoje web stranice koje mogu ostvariti stabilan prihod u tisućama dolara svaki mjesec. Prateći aktualne trendove i sezonske zahtjeve internetskih korisnika, sudionici affiliate programa mogu održavati svoje prihode tijekom cijele godine.

Promjenom vlastitog sadržaja i web-mjesta na kojima se oglašavaju, mogu optimizirati svoju poziciju u stjecanju novih poslova iz raznih izvora, a mogu im pomoći i nuđenjem vlastite strukture podružnica.

U0101 Izgubljena komunikacija sa TCM

U0101 označava “Izgubljena komunikacija sa TCM” (Transmisija kontrolni modul). Ova greška ukazuje na problem u komunikaciji između kontrolnog modula transmisije

Jučer pao i prvi snijeg

Dočekali smo i to, jučer pao i prvi snijeg… koji se brzo topi tako da će djeca još morat pričekat