HEKLANJE

Mršaviti na plastičnoj kirurgiji

TEMU APP 100 E KUPON

Estetska kirurgija mnogima postaje normalna praksa, gotovo do te mjere da je poput odlaska zubaru. Međutim, to ne znači da je sve u redu u ovoj zemlji kozmetičkih slatkiša. Da, plastična kirurgija je vrlo česta i na raspolaganju vam je mnogo liječnika i kirurških opcija, ali treba razmisliti o drugim čimbenicima prije nego što odete do liječničke ordinacije. Zajedno s odabirom pravih liječnika i određenog kirurškog zahvata koji želite učiniti; bilo bi mudro razmisliti jesu li rizici vrijedni mogućih rezultata.

Kada odlučujete koji će liječnik obaviti vašu operaciju, provjerite jeste li pregledali sve njegove ili njezine vjerodajnice. Također je preporučljivo razgovarati s liječnicima iz prošlih pacijenata i osoblja. Ako imate prijatelja ili obitelji koji su bili na estetskoj operaciji; razgovarajte s njima o njihovom liječniku i kako je prošao njihov postupak. Kada se odlučujete za kirurga, vrlo je važno da provjerite je li certificiran i ispravno ovlašten. Postoje mnoge horor priče vezane uz estetsku kirurgiju koje se temelje na tome da ljudi nisu posvetili dužnu pažnju ovom važnom detalju.



Nakon što odaberete svog liječnika, možda ćete htjeti uzeti u obzir udaljenost i vrijeme putovanja od vašeg doma do bolnice. To igra važnu ulogu nakon operacije budući da ćete morati posjetiti svog kirurga radi daljnje njege. Obavezno dogovorite da vas prijatelj ili član obitelji pokupi nakon zahvata. Najvjerojatnije nećete moći voziti zbog lijekova ili drugih razloga povezanih s operacijom. Međutim, ne zahtijevaju sve operacije da vas neka druga osoba odveze kući, ali vjerojatno vam se neće voziti nakon operacije čak i ako biste to izvedivo mogli.

Većina postupaka nije pokrivena policama osiguranja osim ako je vaše zdravlje nepovoljno pogođeno i može se ispraviti samo kroz određenu operaciju. Čak i tada morate dobiti uputnicu od stručnjaka koji vam mora u pisanom obliku objasniti zašto je neophodno da obavite postupak. Važno je napomenuti da su osiguravajuća društva sve blaža u svojim odobrenjima za određene plastične operacije; osobito ako bi operacija mogla smanjiti rizik da vam u budućnosti bude potrebna medicinska njega kratkoročno i dugoročno.

Briga o sebi nakon i prije operacije igrat će važnu ulogu u tome koliko dobro ćete zacijeliti nakon estetske operacije. Morate držati sve zavoje na sebi i čistima. Izbjegavajte pretjerano naprezanje jer ćete vjerojatno biti ograničeni u većini uobičajenih svakodnevnih aktivnosti. U mnogim slučajevima oteklina će biti prisutna i postojana dok se vaše tijelo prilagođava novom izgledu i osjećaju.

Psihički se možete osjećati umorno ili čak razočarano, ali ti osjećaji nestaju nakon što se zavoji uklone i kirurška područja smanje otekline. Estetskom kirurgijom mijenjate svoj fizički izgled pa će se trebati i naviknuti. Neki su nakon postoperativne operacije još uvijek nezadovoljni rezultatima i možda će trebati ili željeti daljnje postupke. Estetska kirurgija treba biti dobro promišljena i morate biti mentalno spremni na bilo kakav nepovoljan ishod. Stoga odvojite vrijeme da odlučite što će biti pravo za vas.

Kako izgraditi svoj kredit

Postoji mnogo učinkovitih načina za izgradnju kredita. Kako vas vjerovnici ne bi gnjavili i kako biste dobili kredit s razumnom