HEKLANJE

Najbolji savjeti za poboljšanje kreditne sposobnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Poboljšanje kreditne sposobnosti vrlo je važno i može vam pomoći uštedjeti novac. Vaš kredit mora biti u dobrom stanju kako biste mogli otvoriti kreditne račune kada vam zatrebaju. Dobar kredit također će vam pomoći da dobijete najbolje kamatne stope.

Vaš kreditni rezultat ovisit će o tome koliko dobro možete platiti svoje račune i zajmove na vrijeme. Morate održavati svoj kredit zdravim i plaćati odmah. Ako imate visoku ocjenu, zajmodavci vas vide kao veći rizik i spremni su vam dati više kredita po boljim cijenama.



Da bi vaš kreditni rezultat bio dobar, vaš cilj je doseći iznad 620 što se smatra linijom za vjerovnike. Ako je vaš kreditni rezultat ispod 600, banke vam teško mogu posuditi novac. Čak bi vam i vaša mama ili prijatelj teško posudili kad bi saznali da je vaš rezultat prenizak. Radite na održavanju svoje kreditne sposobnosti na 620 ili više.

Ako imate više od 700, još uvijek dobivate niske stope, iako biste mogli biti bolji da je vaš rezultat viši. Pokušajte prijeći iznad 760 i dobit ćete najniže cijene i ponude. Ako možete biti iznad 850, to je idealno i ponudit će vam se najbolje kamatne stope i uvjeti plaćanja. Prosječna kreditna ocjena je 723.

Kako biste poboljšali svoj kreditni rezultat, uvijek plaćajte na vrijeme ili prije roka. Ako uvijek kasnite, male su šanse da dobijete dobar rezultat. Ideja da je “bolje ikad nego nikad” nije primjenjiva na ovu situaciju. Sve vaše zakašnjele izjave su zabilježene, što čini gotovo nemogućim izbjeći lošu kreditnu sposobnost.

Održavanje niskog stanja kredita također je od velike pomoći. To će smanjiti teret računa koje morate plaćati svaki mjesec. Zajmodavci vjeruju da ćete, ako se vaš kredit održava u ravnoteži, moći lakše i redovitije plaćati svoja plaćanja. Uravnotežena kreditna linija također je prednost jer još uvijek možete otvarati kreditne kartice. Ako se vaš prihod poveća i poboljša, veća je vjerojatnost da ćete još više povećati svoju kreditnu liniju.

Također, ne otvarajte kreditne kartice koje vam ne trebaju. Ponekad su ponude kreditnih kartica vrlo privlačne i primamljive, posebno za one koji vole shopping. Ako imate puno kreditnih kartica, teško ćete platiti svaku od njih. To će sniziti vaš kreditni rezultat u prosjeku za 10 bodova i definitivno utjecati na vaše kreditne linije.

Imajte na umu da zatvoreni računi u vašem kreditnom izvješću ne nestaju samo tako. Možda mislite da vaši davni računi više nisu uključeni u vaše kreditno izvješće, ali varate se. Svaki detalj i zapis jasno su navedeni. Čak će i najstarije stvari ostati s vama zauvijek.

Blogging za dolare

U posljednjih nekoliko godina napisano je mnogo različitih članaka o konceptu bloganja za dolare koji uključuju zarađivanje novca samo od