HEKLANJE

Napomena od žena za muškarce: nabavite vlastite stvari za njegu kože!

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li ikada otišli umiti lice samo da biste otkrili da je ostalo samo nekoliko kapi vaše cijenjene hidratantne kreme? To može značiti da je muškarac u vašem životu ponovno koristio vaše proizvode za njegu kože.

Dok osnovna struktura muške kože može biti ista kao i ženske, njegova koža ima nekoliko jedinstvenih karakteristika zbog kojih je dijeljenje proizvoda za lice nerazborita praksa. Na primjer, iako se znakovi starenja pojavljuju na koži muškaraca na sličan način kao i kod žena, oni se ne moraju nužno dogoditi u istom vremenskom razdoblju.



Muška koža također je deblja od ženske, što je čini čvršćom i nešto otpornijom. Nadalje, uljne žlijezde u muškoj koži proizvode više ulja nego u ženskoj, dajući muškarcima više “prirodne” vlažnosti.

Zbog ovakvih razlika, jasno je da muškarci i žene imaju različite zdravstvene potrebe za svojom kožom. Međutim, nažalost, proizvodi za njegu muške kože donedavno su bili ograničeni.

Kako sve više muškaraca postaje motivirano osjećati se i izgledati najbolje što mogu, sve više proizvoda koji su napravljeni posebno za potrebe njege muške kože dolazi na police trgovina. Konkretno, L’Oreal, jedan od vodećih u

tretmani za njegu kože vođeni tehnologijom, stvorio je Men’s Expert, prvu liniju protiv starenja na tržištu masovne maloprodaje za muškarce.

Proizvodi Men’s Expert sadrže ono što L’Oreal naziva Active Defense System ili ADS, što je moćna kombinacija aktivnih sastojaka koji povećavaju otpornost kože i pomažu u zaštiti od iritacije brijanja.

Men’s Expert linija uključuje proizvode kao što su Power Clean, sredstvo za pranje lica koje dubinski čisti kožu bez isušivanja; Oil Controller, hidratantna krema protiv sjaja koja uklanja masnoću, umiruje opekline od britvice i namijenjena je tinejdžerima i mladim odraslim osobama; i Vita Lift, hidratantna krema protiv bora i učvršćivanje koja vraća elastičnost muškarcima u kasnim 40-ima.