HEKLANJE

Nekoliko savjeta za odabir stola za računalo

TEMU APP 100 E KUPON

Većina ljudi koji rade u uredu obično većinu svog posla obavljaju na računalu neke vrste. Bilo da ste računovođa, menadžer, programer ili čak predsjednik tvrtke, većinu svog posla obavljat ćete na računalu jer su računala vrlo dobra u povećanju produktivnosti i točnosti. Ako ćete za računalom raditi osam sati dnevno, onda se dobro pobrinite i odaberite računalni stol koji će vam posao učiniti lakšim i ugodnijim za obavljanje. Sjajan računalni stol može uključiti sve vaše uredske potrebe u jednom komadu namještaja. Ovdje su neke od opcija koje su dostupne u različitim vrstama računalnih stolova:

Stalak za monitor – stalak za monitor može se ugraditi u računalni stol što će vam omogućiti da monitor postavite u razini očiju. Monitori moraju biti u razini očiju kako ne biste opterećivali vrat ili leđa.



Polica za računala i pisače – Mnogi novi stolovi za računala imaju skrivenu policu za pohranu vašeg računala, a neki imaju policu za vaš printer. Ovo su sjajne mogućnosti jer će omogućiti da površina vašeg stola bude čista tako da imate dovoljno prostora za obavljanje posla.

Ladica za tipkovnicu – Ladica za tipkovnicu ugrađena u stol vašeg računala vrlo je korisna jer će vam omogućiti da povučete tipkovnicu prema tijelu što je ergonomski ispravnije.

Hutch ili Bookshelf – bilo koja od ovih opcija omogućit će vašem stolu računala da sve vaše važne knjige i druge materijale drže blizu vas tako da ne morate napuštati svoj radni prostor da biste uzeli ono što vam je potrebno.

Ormar za dokumente – vjerujem da je ova opcija najbolja za bilo koji stol s računalom, jer ormar za spise ugrađen u jednu od ladica može biti velika ušteda vremena. To će vam također pomoći da ostanete organizirani jer se ne morate sjećati arhiviranja papirologije budući da će vam ormar za dokumente uvijek biti na dohvat ruke.

RSS – kako i zašto?

RSS (Really Simple Syndication – zaista jednostavne vijesti) je metoda dijeljenja i emitiranja sadržaja kao što su vijesti s web

U0101 Izgubljena komunikacija sa TCM

U0101 označava “Izgubljena komunikacija sa TCM” (Transmisija kontrolni modul). Ova greška ukazuje na problem u komunikaciji između kontrolnog modula transmisije

Neformalne cipele

Cipele su obavezne od skupine male djece do starijih osoba. Cipele su dostupne u različitim dizajnima, bojama i markama. Udobne