HEKLANJE

New York kozmetički stomatolozi su traženi

TEMU APP 100 E KUPON

Estetska stomatologija: Njujorčani su zaljubljeni u nju. Nemajući vremena na pretek, Njujorčani smatraju da je estetska stomatologija sjajan način da poboljšaju svoj izgled i samopoštovanje. Estetska stomatologija nadilazi samo popravljanje zuba. Pomaže ljudima da steknu više samopouzdanja stvaranjem prekrasnog osmijeha. Postoji nekoliko različitih oblika kozmetičke stomatologije koju pružaju kozmetički stomatolozi u New Yorku. Ljuskice, krunice, lijepljenje i izbjeljivanje izvrsne su mogućnosti ovisno o tome što želite postići svojim osmijehom.

Gdje mogu pronaći dobrog kozmetičkog zubara u New Yorku?



Prvo pitajte svoje prijatelje ili obitelj znaju li za dobrog kozmetičkog stomatologa u New Yorku na kojeg bi vas mogli uputiti. Druga bi opcija bila pretražiti na Googleu ključnu frazu “New York Cosmetic Dentist” i pregledavati te rezultate dok ne pronađete onaj koji vam se sviđa. Postoje i internetski imenici kozmetičkih stomatologa diljem zemlje. Možete čak isprobati Žute stranice.

Koji bi Njujorčani mogli trebati estetsku stomatologiju?

Ako živite u New Yorku i razmišljate o odlasku kod kozmetičkog stomatologa, mogli biste to učiniti za sljedeća stanja: praznine između zuba, prekomjerni zagrizi, podgrizi, pukotine, karijes, krivi zubi ili obojeni obojeni zubi. Trebali biste se zapitati kako bi se kvaliteta vašeg života i vaše samopouzdanje poboljšali popravljanjem bilo kojeg od ovih uvjeta.

Koje usluge obično pružaju kozmetički stomatolozi New Yorka?

Danas kozmetički stomatolozi u New Yorku nude širok raspon zahvata. Možete birati između sljedećeg ovisno o tome što zahtijeva vaše specifično stanje:

Porculanske ljuskice
Izbjeljivanje ili izbjeljivanje zuba
Tretman svježeg daha (Da, ovo je stvarni postupak koji možete dobiti)
Ispune bez metala (žive).
Krunice
Mostovi
Ortodoncija

Dostupno je mnogo više postupaka, ali ovi su najpopularniji. Možda ćete čak trebati kombinaciju nekoliko postupaka kako biste postigli željeni učinak koji tražite.



Koliko kozmetički stomatolozi obično naplaćuju u New Yorku?

Ukupni trošak vaše estetske stomatologije zapravo ovisi o tome što želite postići sa svojim zubima, kao io tome što vaš kozmetički stomatolog preporučuje za postizanje tog cilja.

Obično se prvo napravi neka vrsta oblikovanja zuba. To će se kretati od 100 do 1500 USD. Izbjeljivanje ili izbjeljivanje zuba košta oko 400-600 dolara. Ortodontski radovi kao što je ugradnja invisalign aparatića mogu se izvoditi bilo gdje (4000 – 8000 USD). Konturiranje desni za popravljanje “gumenog osmijeha” kreće se od 1200 USD do 3 tisuće USD. Cijena furnira je oko 900 do 2600 dolara. Troškovi lijepljenja zuba kreću se oko 200-900 USD.



Ovo su samo opći brojevi, a stvarne cijene će varirati ovisno o tome kojeg kozmetičkog stomatologa u New Yorku koristite i što želite učiniti.

Stvari koje treba imati na umu kada tražite kozmetičkog stomatologa u New Yorku

Prije svega, estetska stomatologija može biti skupa. Obično osiguranje neće pokriti troškove estetske stomatologije. Pobrinite se da kozmetički stomatolog kojeg odaberete ima dovoljno obrazovanja i obuke u kozmetičkoj stomatologiji. Odaberite kozmetičkog stomatologa s određenim iskustvom. Zamolite bilo kojeg budućeg kozmetičkog stomatologa da vam dostavi “fotografije prije i poslije” prethodnih klijenata i zatražite preporuke prije nego što angažirate stomatologa.