HEKLANJE

Poslovne božićne čestitke

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogo je promjena u Americi i pravo na prakticiranje slobode vjere pod lupom je gotovo gdje god se danas okrenete. Školama nije dopušteno moliti se u školi, spominjati Boga ili Bibliju niti nuditi trenutak šutnje za molitvu tijekom bilo koje vrste izvanrednih situacija. U općoj populaciji postoje argumenti da bi “Boga” trebalo ukloniti iz “Zavjeta vjernosti”, s dolarske novčanice i ukloniti iz drugih povijesnih dokumenata. Novo je pitanje je li poslovna božićna čestitka prekršaj ili zadiranje u tuđu vjeru. Ako je tako, mora li poslovno čestitanje poslovnih praznika sada postati obična “najljepša želja” i razvodnjena verzija zimskih čestitki kako bi se barem dio vremena zadovoljila većina? Mišljenja za i protiv ovog pitanja snažno se osjećaju i podržavaju obje strane. Stoga ostaje pitanje treba li tvrtka slati božićne čestitke i riskirati da jedna ili druga strana ispadne neprikladna.

Suočimo se; nije sigurno uvrijediti kupce, jer će pronaći drugo prodajno mjesto da zadovolje svoje potrebe, a vaša tvrtka će pretrpjeti gubitak. Ali gdje maloprodajni ured povlači crtu, podržava njihove osobne strukture uvjerenja i podržava koncepte tvrtke dok je i dalje vjeran svojim osobnim vrijednostima. Ovo je važno pitanje koje nastavlja rasti u svom kontroverznom statusu kao i mnoge različite ideje; uvjerenja i argumenti rastu oko ovog pitanja.



Za vlasnika tvrtke igranje na sigurno ponekad je najbolji kut

Ne samo da su božićne čestitke tradicija, već slanjem poslovne božićne čestitke svojim klijentima i/ili kupcima dajete do znanja da su vam važni. A to je važno u smislu unapređenja veze.

– Međutim, kako je produbljivanje veze cilj, ne želite ugroziti tu vezu vrijeđanjem primatelja vaše poslovne božićne čestitke. Evo detalja o odabiru i slanju poslovnih božićnih čestitki koje će vam pomoći da izbjegnete neugodne gafove s božićnim čestitkama.

– Šaljite samo poslovne božićne čestitke visoke kvalitete. Kvaliteta se pokazuje, a kvaliteta božićne čestitke odražava se na pošiljatelja. Slanjem jeftinih božićnih čestitki izgledat ćete jeftino.

– Božićne čestitke ručne izrade trebate slati samo ako ste umjetnik. Za ostalo, slanje ručno izrađenih poslovnih božićnih čestitki samo čini da izgledamo nesposobni ili prejeftini za kupnju božićnih čestitki.

– Budite svjesni vjerskih uvjerenja svojih klijenata. Ne slave svi Božić. Ako znate da klijent ili kupac ima drugačija vjerska uvjerenja, odaberite i pošaljite blagdansku čestitku koja odgovara uvjerenjima klijenta.

Za mnoge vlasnike tvrtki, ideja da igraju na sigurno sa svojim klijentima mnogo je bolja ideja od preuzimanja nepotrebnog rizika u izlaganju osobnih vrijednosti. Iako nije uvijek lako zanemariti osobne vrijednosti, često je najbolje zapamtiti da osobni i profesionalni životi ne moraju biti usklađeni 100% vremena, iako je idealno ako mogu biti, ali nije uvijek moguće. Za vlasnika tvrtke koji želi slati božićne čestitke, ali mu nije ugodno slati vjerske božićne čestitke svakom kupcu, sada postoje delikatno sročene blagdanske čestitke koje služe istoj funkciji kao poslovne božićne čestitke, ali ostavljaju sve veze s vjerskim uvjerenjima iz pozdrava.



Ovo je vrlo vjerojatno najbolje rješenje dostupno vlasniku tvrtke koji želi ugoditi što je moguće većem broju pojedinačnih kupaca, a pritom niti jednoga ne uvrijediti. Nije uvijek lako napraviti ispravan izbor, ali u situaciji poput slanja poslovnih božićnih čestitki ili ne, općenito je bolja ideja poslati blagdansku čestitku nego priznati jednu religiju nad drugom.

Brzo tonirajte trbuh i struk

Ako sanjate ravan trbuh i vitak struk, vrijeme je da svoje snove ostvarite! Predlažemo da se upoznate s jednom jednostavnom