HEKLANJE

Prijenos stanja kreditnom karticom – Konsolidacija duga

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice za prijenos stanja mogu pružiti izvrsnu opciju za konsolidaciju duga. Mnogi su Amerikanci trenutno u dugovima i bore se za izlaz. Neki se odluče koristiti zajmom za kapital kako bi se oslobodili dugova, ali nema svatko kuću s izgrađenim kapitalom za korištenje u tu svrhu. Osim toga, stavljanje svoje kuće kao kolaterala za konsolidaciju duga može biti pomalo nervozno i mnoge banke naplaćuju godišnje naknade za održavanje i novčane kazne ako pokušate zatvoriti liniju kapitala prije određenog vremenskog razdoblja.

Rastuće kamatne stope



Svatko tko je neko vrijeme bio vlasnik kreditne kartice ili tko obraća pozornost na financijsko tržište zna da su cijene kreditnih kartica na mnogim karticama u porastu. Izdavača kreditnih kartica često rado povećavaju kamatne stope kada se primarna kamatna stopa podigne, ali nisu tako brza da snize stope kada se osnovna stopa smanji. Konsolidiranjem duga s kreditnom karticom za prijenos stanja, možete ukloniti svoj dug s kartica s visokim kamatama i staviti ga na karticu s nižom kamatnom stopom. Najbolje kreditne kartice za prijenos stanja nude niske početne stope ili niske fiksne stope na prijenose stanja, što ih čini izvrsnom opcijom za konsolidaciju duga.

Što tražiti

Kada tražite karticu za prijenos stanja za konsolidaciju duga, općenito želite pronaći karticu s najnižom dugoročnom stopom. Više je nego vjerojatno da ćete konsolidirati dug koji nećete moći platiti u kratkom vremenskom razdoblju. Ako je to slučaj, vaše početno razdoblje s niskim kamatama može završiti puno prije nego što završite s otplatom duga.

Također morate biti oprezni u pogledu naknada kada želite konsolidirati dug kreditnom karticom za prijenos stanja. Mnoge kreditne kartice naplaćuju naknadu za prijenos stanja s druge kartice na njihovu. Najbolje kreditne kartice za prijenos stanja neće naplatiti dodatnu naknadu. Osim toga, neke kreditne kartice za prijenos stanja zahtijevaju da se preneseni saldo zatraži u trenutku podnošenja zahtjeva za karticu kako bi ispunili uvjete za posebnu uvodnu ponudu. Iako bi to moglo biti u redu za neke ljude, možda biste željeli imati fleksibilnost za prijenos stanja. U ovom slučaju, trebali biste odabrati karticu koja vam omogućuje prijenos stanja u bilo kojem trenutku tijekom uvodnog razdoblja.

Za najbolje kreditne kartice za prijenos salda, htjet ćete pronaći onu koja održava nizak APR tijekom cijelog vijeka salda koji ste prenijeli. Drugim riječima, saldo koji prenesete na karticu može imati 0,00% APR-a za prvih šest mjeseci, ali zatim porasti na 19,99% kada razdoblje završi. Međutim, na najboljim kreditnim karticama za prijenos stanja niska početna ponuda ostaje na snazi sve dok ne isplatite cijeli iznos koji ste prenijeli.

Samodisciplina

Očito, kreditna kartica za prijenos stanja ne može obaviti sav posao umjesto vas. Dok sve svoje račune možete objediniti na samo jednu karticu, morat ćete biti dovoljno disciplinirani da biste podmirili ostatak. Ako vaše početno razdoblje istekne nakon toliko mjeseci, trebali biste izraditi proračunski plan prema kojem će ostatak biti isplaćen do kraja razdoblja. Možda ćete morati izbaciti neke dodatke, kao što je šalica otmjene kave koju uzimate svako jutro, kako biste stvorili dodatni novčani tok. Isplatit će se kada ostanete bez dugova. Osim toga, novac koji štedite na financijskim troškovima trebao bi biti uplaćen prema dugu vaše kreditne kartice



Savjeti za ljepotu za mladenku

Svaka mladenka želi da je njezin mladoženja prihvati ‘takvu kakva jest’, a to uključuje njezinu prirodu, njezin izgled i njezinu