HEKLANJE

Niskobudžetni stomatolozi u New Yorku

TEMU APP 100 E KUPON

Za one koji si ne mogu priuštiti skupo liječenje zuba, u New Yorku su otvoreni brojni putevi. U tijeku su razni stomatološki planovi i društvene usluge kako siromašni ne bi bili lišeni potrebnog liječenja.

Uzmimo za primjer Stomatološki fakultet NYU. Koledž osigurava gotovo 230 000 posjeta godišnje najmultietničnijoj, multikulturalnoj i očajnički siromašnoj populaciji pacijenata u Sjedinjenim Državama. Oni uključuju velik broj primatelja Medicaida koji godišnje posjete približno 60 000 pacijenata. Mnogi drugi pacijenti liječe se besplatno jer nisu u mogućnosti platiti skrb, nisu osigurani ili ne ispunjavaju uvjete za Medicaid. Koledž godišnje nudi više od 30 milijuna dolara besplatne skrbi.



Postoji nekoliko tisuća mrežnih stomatologa koji sudjeluju u različitim stomatološkim planovima u New Yorku. Postoje i klinike koje pružaju besplatno ili jeftino liječenje onima koji si ne mogu priuštiti skupo liječenje.

Lutheran Medical Center Dental, New York City Technical College, New York University David B. Kriser Dental Center i Sunset Pediatric Dentistry neka su od mjesta gdje se zubni tretman može dobiti po niskoj cijeni.

Štoviše, postoji niz stomatoloških planova koji siromašnim pacijentima nude priliku za liječenje po niskoj cijeni. Neki od njih su Aetna Dental Access, GE Wellness Plan, Patriot Plan i UNI-CARE 200.

Neki od tih planova nisu police stomatološkog osiguranja i ne plaćaju izravno pružateljima stomatoloških usluga. Član plana je dužan stomatologu platiti sve usluge stomatološke zaštite koje dobije. Ali član će dobiti unaprijed dogovoreni popust od stomatologa koji su navedeni kao pružatelji usluga u mreži, u skladu s određenim unaprijed dogovorenim rasporedom naknada s popustom.

7 koraka do sjajne šminke

7 koraka do sjajne šminke – – – 1. Izbjegavajte nositi previše Šminka treba poboljšati karakteristike, a ne privući negativnu

Instant kreditne kartice online

Trenutačne kreditne kartice sada se mogu prijaviti uz mogućnost korištenja kreditne kartice u samo jednoj minuti. Ništa ne može biti