HEKLANJE

Njega kože – Jednostavna kontrola za mladenački izgled pora

TEMU APP 100 E KUPON

Njega kože i pora-

Pore igraju veliku ulogu što se tiče našeg izgleda. Kada imamo velike pore koje izgledaju još veće kada dođemo do ogledala, osjećamo se obeshrabreno onim što vidimo. Nema potrebe da se osjećate bespomoćno zbog pora. Dopustite mi da vam kažem kako možete izgledati mlado sa suženim porama.



Pore na koži – pore su za sebum, znoj i kosu

Zašto imamo pore? Imamo pore da dlaka može izaći iz njih. Pore su izlaz za sebum. Taj sebum nam pomaže da imamo zdravu kožu. Sebum štiti kožu od mikrobnih infekcija. Sebum također pomaže zadržati vlažnost kože. Znoj dolazi i od pres. znoj, kao što svi znamo, važan je za održavanje konstantne tjelesne temperature. Za to je važna pora.

Pore – zašto se povećavaju?

Pore mogu biti proširene iz dva razloga. Prvo – genetska i masna koža, drugo – izgledaju uvećano, ali nisu tako. Mnogi od nas nasljeđuju proširene pore. Ne možemo učiniti ništa protiv njih, osim da ih održavamo čistima i pametno koristimo šminku. Oni s masnom kožom također imaju proširene pore koje se mogu u velikoj mjeri kontrolirati držanjem ulja pod kontrolom. Često se višak sebuma i mrtve stanice kože nakupljaju oko pora i čine da one izgledaju proširene. Ovaj problem se može lako otkloniti.

Pore – eksfolirajte i držite ih otvorenima

Održavajte pore otvorenima redovitim pilingom kože lokalnim retinoidima. Koristite AHA za uklanjanje mrtvih stanica i koristite pH-uravnotežena sredstva za čišćenje kako biste održali masnoću pod kontrolom. To će vam pomoći da pore održite čistima i one neće izgledati proširene.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.



Masaža mišića dna zdjelice

Topli oblozi i masaža mišića dna zdjelice smanjuju potrebu za urezom međice, a porođaj bez epiziotomije je za ženu mnogo