HEKLANJE

Njega kože – mladost s liposukcijom

TEMU APP 100 E KUPON

Kako starimo, naše tijelo skuplja ft na različitim mjestima. Možemo isprobati mnoge metode poput dijete, vježbanja i drugih metoda, ali salo na nekim mjestima na tijelu ne nestaje i našem tijelu daje neuravnotežen izgled. Kako bi nam vratili ljepotu, liječnici liposukcijom skidaju salo s tog mjesta i za nekoliko sati nećete vjerovati vlastitim očima.

Njega kože – Jeste li kandidat za liposukciju?



Ako imate prekomjernu tjelesnu težinu i ne želite isprobati bilo koju drugu metodu kao što je kontrola prehrane ili vježbanje, vaš liječnik može odbiti liposukciju na vama. Nije za tijelo, već za određeno mjesto koje ne reagira na smanjenje masnog tkiva. Ako ste dobrog zdravlja i imate problema s masnoćom na nekoliko dijelova tijela, kandidat ste za tumescentnu liposukciju, kako se zove. Ranije je to bila liposukcija. Sada s najnovijim tehnikama postupak je postao vrlo jednostavan i naziva se tumescentna liposukcija.

Njega kože – Koja se mjesta mogu oblikovati?

Tumescentna liposukcija može se koristiti za uklanjanje masnoća s različitih mjesta kao što su čeljusti, brada, nadlaktice, vrat, donji dio trbuha, bedra, bokovi itd. To su mjesta koja uništavaju vaš izgled. Uklanjanjem viška masnoće s ovih mjesta liječnici vam mogu vratiti vaš atraktivan mladi izgled. Za detalje se obratite svom liječniku.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.