HEKLANJE

Marketing članaka, dio 3 – Pošaljite svoje članke čak i kada spavate

TEMU APP 100 E KUPON

Vjeruj mi. To je ono što su neki od profesionalaca držali za sebe. Sad kad puštam dragulje van, ti možeš ukrasti njihove tajne i iskoristiti ovu priliku.

Od danas postoji vjerojatno više od 500 imenika članaka na Internetu, a broj se još uvijek broji.



Ovo su dobre vijesti.

Ovo je također loša vijest.

Dobra vijest je da svoje članke možete pohraniti u stotine imenika članaka i lako izgraditi mnogo povratnih veza na svoju web stranicu. Brojač posjeta vaše web stranice će se okretati. Vaš prihod će se povećati.

Loša vijest je da može potrajati nekoliko dana samo da se završi slanje jednog članka u te direktorije. Što ako imate još 10 članaka za slanje?

Upamtite da ne govorimo o podnošenju samo 10 ili 20 imenika. Govorimo o podvrgavanju stotinama njih.

Kad završite s slanjem članaka, zakleli biste se da se više nećete baviti marketingom članaka. Ogromna količina vremena potrebnog za slanje vaših članaka u te brojne imenike vas ubija.

Da sam na tvom mjestu, i ja bih odustao.



Srećom, za svaki problem postoji briljantno rješenje.

Tiho, nekoliko internetskih poduzetnika stvara alate i usluge za automatsko slanje članaka u stotine imenika članaka. Uz nekoliko jednostavnih izreži i zalijepi i jednim pritiskom na gumb, svoje članke možeš poslati stotinama imenika članaka i tisućama online izdavača.

Sve ove članke katalog podnesci mogu biti učinjeno čak i dok spavate. Zar nije lijepo?



U redu, čujem te glasno. Gdje mogu pronaći te alate i usluge?

Prije nego što vam kažem više, dopustite mi da kažem da većina ovih resursa nije besplatna. Mogu vas koštati od deset do više od sto dolara, ali ako ste ozbiljni u vezi s marketingom svojih članaka, dugoročno ćete sigurno višestruko vratiti svoja ulaganja.

Naravno, postoje i drugi besplatni alati i usluge. Javit ću vam i njih.



Evo ih.

Besplatno i besplatno s opcijama plaćanja

Search Warp – objavite svoje članke na Search Warp imeniku i istovremeno ih pošaljite tražilicama kao što su Google, ExactSeek i Alexa. Search Warp je imenik i također tražilica. To je besplatna usluga.

Marketer članaka – Usluga slanja članaka od BESPLATNIH do 119,95 USD, ovisno o planovima niske, srednje i velike količine.

Usluge i alati koji se plaćaju

Najavljivač članaka – softver za slanje članaka po cijeni od 379 USD plus poštarina. Dolazi s kompletnim kompletom Audio CD-ova za marketing članaka. Puno informacija iz ovog paketa.

Article Submitter Pro – softver za slanje članaka po cijeni od 167 USD, s dodatnim e-knjigama o pisanju članaka, priopćenjem za tisak i više.

The Phantom Writers – Usluga za slanje članaka s rasponom cijena od 35 do 200 USD, ovisno o broju poslanih članaka. Također pružaju uslugu ghostwritinga.

iSnare – Usluga slanja članaka s rasponom cijena od 10 USD do 719,40 USD, ovisno o broju poslanih članaka. Trenutna distribucija je preko 20.000 izdavača.

Pošaljite svoj članak – možete poslati do 4 članka mjesečno po trenutno niskoj cijeni od 37,00 USD mjesečno.

Kao što možete vidjeti gore, različite strane naplaćuju različite stope i cijene. To ne znači da biste trebali tražiti najnižu cijenu ili odmah pretpostaviti da će najviša cijena dati bolje rezultate.

Morate pažljivo analizirati gore navedene podatke i zapitati se – koji od njih ima pravi proračun za vas i pravu publiku koju želite dosegnuti. Onda odluči.

Ispod ruke Povećanje grudi

Povećanje grudi ispod ruke pomaže povećati veličinu i oblik grudi. Žene se podvrgavaju ovom povećanju grudi ispod ruke iz nekoliko

5 grešaka kod mršavljenja

Svjedoci smo raznih pogrešaka koje se čine prilikom mršavljenja. Postoje razne teorije koja je prehrana dobra za nas i koji