HEKLANJE

Njega prirodne ljepote

TEMU APP 100 E KUPON

Svi čeznu za tim zdravim sjajem, za blistavim očima i sjajnom kosom koja poskakuje pri svakom koraku. Milijuni dolara troše se svake godine na kozmetičke proizvode kako bi koža bila mnogo jasnija, bore manje vidljive i usne više napućene. I dok postoje kozmetički proizvodi koji djeluju, ne biste trebali podcijeniti vrijednost prirodnih kozmetičkih proizvoda. Lijekovi koji su dostupni u prirodi. Lako ih je pronaći, neće vam napraviti rupu u džepu i nemaju ni traga štetnim kemikalijama. Čitajte dalje kako biste saznali koji vas darovi iz prirode mogu učiniti najljepšima.

Za vašu kosu



Sok od limuna:
Limunov sok kada se koristi na kosi učinkovit je tretman za prhut. Svojstvo citrusa čisti kosu. Iscijedite limun na kosu i umasirajte u tjeme, a potom isperite vodom i šamponom po želji.

Kokosovo ulje:
Kokosovo ulje se koristi u nekoliko dijelova svijeta kao pomoć za lijepu kosu. Obogaćuje vitamine i hranjive sastojke koji pomažu vašoj kosi da raste dugo i sjajno. Osim toga, također se bori protiv prhuti.
Umasirajte u vlasište prije pranja kose. Ako je moguće, učinite to noć prije, tako da se ulje može upiti preko noći.

Ocat:
Ocat je odličan za dodavanje snage i vitalnosti kosi bez sjaja i života. U toplu vodu umiješajte malo octa, a potom otopinom isperite kosu. Kosa će vam izgledati revitalizirano.

Za vašu kožu

Voda:
Važnost vode ne može se dovoljno navesti. Jedan je od najvažnijih čimbenika lijepe kože. Ispire toksine i bori se protiv bubuljica. Osoba treba piti najmanje osam čaša vode dnevno. Topli tuševi su također vrlo korisni za kožu. Kada je vaša koža dobro hidratizirana, izgleda mlado i zdravo.

Ruže:
Oni su više od lijepog cvijeća! Ružina vodica je izuzetno dobra za kožu. Čisti kožu i ostavlja je prekrasno mirisnom. U kombinaciji s lješnjakom posebno je dobar za masnu kožu.
Kurkuma u prahu:
Ako želite da vaša koža prirodno postane svjetlija i blistavija, možete probati kurkumu. Samo pomiješajte komadić kurkume sa skutom i nanesite na kožu. Ostavite pastu da djeluje oko deset do petnaest minuta, a zatim isperite hladnom vodom.

Za vaše tijelo:



Voće:
Voće je jedan od najboljih darova koje vam priroda može dati. Većina ih ima malo kalorija, a mogu vam dati puno energije. Zapravo, gotovo sve dijete sadrže voće kao bitan dio.

Špinat:
Listovi špinata su jako, jako zdravi. Postoji razlog zašto je Popaj toliko uživao u špinatu! Pomaže da vaše tijelo ojača i postane otpornije na bolesti i tegobe.