HEKLANJE

Obagi Sunfader – dokazano sredstvo za posvjetljivanje kože

TEMU APP 100 E KUPON

Obagi Sunfader je testiran, dokazan posvjetljivač kože sa zaštitom od sunca koji je dizajniran da se koristi za čišćenje tamnih područja kože, sa zaštitom od sunca za sprječavanje ponovnih problema, smanjuje i čak se može potpuno riješiti pojave jetrenih mrlja. i podočnjake na koži lica. Obagi Sunfader sadrži jedinstvenu tvar poznatu kao Padimate-O, koja odlično blokira UVA i UVB vrste ultraljubičastih zraka. Obagi Sunfader omogućuje postupno izbjeljivanje hiperpigmentiranih stanja kože kao što su pjege, seniie lentigines, chlosma, melasma i drugi oblici hiperpigmentacije melaninom.

Za najbolje rezultate Obagi Sunfadera za uklanjanje blage pigmentacije kože lica, Obagi Exfoderm idealno bi trebalo koristiti na koži prije nanošenja Obagi Sunfadera, to će pomoći Sunfaderu da očisti suhu kožu i poboljša cirkulaciju krvi. . Ovaj proizvod se sastoji od potpuno prirodnih sastojaka koji će nježno djelovati na vašu kožu lica, a Obagi Nu Derm Sunfader odlično se bori protiv štetnih ultraljubičastih zraka sunca, čime štiti izgled i osjećaj kože čak i kada je izloženi štetnim sunčevim zrakama.



Možete jednostavno pronaći i kupiti Obagi Sunfader i druge izvrsne Obagi proizvode u mnogim online kozmetičkim trgovinama i poslovnicama za njegu kože dostupnih na Internetu. Preporučljivo je da se posavjetujete sa svojim liječnikom ili stručnjakom za njegu kože prije početka bilo kakve primjene proizvoda za njegu kože. Pojedinačni Obagi proizvodi mogu se kupiti, ali Obagi proizvodi su najučinkovitiji kada se koriste zajedno kao cjeloviti sustav za njegu kože.

Svaki gram Obagi Sunfadera sadrži oksibenzon 5,5% i hidrokinon USP 40mg/gm oktinoksat 7,5% u bazi pročišćene vode, cetil alkohol, glicerin, stearil alkohol, natrijev lauril sulfat, tokoferil acetat, askorbinsku kiselinu, natrijev metabisfulfit, metilparaben, dinatrij EDTA, saponini, propilparben, butilparaben i BHT. Tanki nanos treba nanijeti na zahvaćeno područje dva puta dnevno ili prema uputama liječnika ili stručnjaka za njegu kože.