HEKLANJE

Odaberite svoj losion za tijelo

TEMU APP 100 E KUPON

Losioni za tijelo dolaze u mnogo različitih kombinacija biljaka, prirodnih proizvoda dobivenih od voća, lišća ili sjemenki biljaka. Djeluju na mnogo načina, kao što su iscjeljivanje suhe kože, poboljšanje teksture kože, hranjenje i obnavljanje izgubljenih prirodnih ulja kože, kao i vraćanje sjaja koži.

I. Prirodni sastojci:



1. Shea maslac

Dobiva se iz jezgri voća karite oraha, ima izvanredna svojstva liječenja i omekšavanja. Studije pokazuju da shea maslac djeluje protuupalno na kožu, čime ubrzava zacjeljivanje rana i poboljšava izgled ožiljaka. Zbog svog fizičkog sastava vitamina E, vitamina A i cimetne kiseline, kao i jedinstvenog profila masnih kiselina, ovaj maslac može hidratizirati i zacijeliti suhu kožu.

2. Suncokretovo ulje

Bogat je vitaminima E i A i vrlo visokim udjelom masnih kiselina koje pomažu u vraćanju vlažnosti kože, prirodnih ulja i regeneracije. Vitamin A potiče proizvodnju kolagena i sposoban je zadržati vlagu.

3. Bademovo ulje

Lako se upija, važan je nutrijent za omekšavanje i regeneraciju kože. Uz visok sadržaj vitamina A, vrlo je pogodan za suhu, perutavu ili upaljenu kožu. Pomaže koži da uravnoteži gubitak i upijanje vlage.

4. Ulje jojobe



Dobar za sve tipove kože, lako prodire u kožu i hrani, vlaži i omekšava suhu kožu. Hipoalergen i čist, sadrži minerale, proteine i voštanu tvar koja oponaša kolagen kože, čineći je podatnom i mekom na dodir.

5. Kakao maslac

Vrlo popularan sastojak među losionima za ruke i tijelo, poput shea maslaca, djeluje kao omekšivač i pomaže koži da bude meka i smirena. Također može spriječiti i smanjiti strije ako se primjenjuje redovito.



6 Aloe vera

Studije pokazuju da aloe vera može vrlo dobro poboljšati sposobnost kože da se sama hidratizira. Ima snažnu sposobnost prodiranja koja nosi zdrave tvari kroz kožu. Uz svakodnevnu upotrebu, aloe vera će pomoći u održavanju zdrave i blistave kože. Zbog brojnih biološki aktivnih sastojaka, poput polisaharida, fitosterola, glicerola, vitamina E, B & C i cinka; sve to doprinosi zacjeljivanju, smanjenju ožiljaka i protuupalnim učincima aloe vere.

7. Ulje makadamije



Ima svojstva podmazivanja i lako se upija. Ovo ulje je bogato mononezasićenim masnim kiselinama koje djeluju kao antioksidansi i sprječavaju propadanje i slabljenje stanične membrane. Također je omekšivač s magnezijem i tiaminom, koji umiruje i umiruje. Dobro za zrelu i stariju kožu.

8. Glicerin

Ima svojstva ovlaživanja, privlačeći vlagu iz zraka u kožu.

II. Odabir pravog losiona za tijelo za vas:

– Čitajte etikete
Različiti proizvodi imaju različite sastojke. Važno je da znate što se sastoji od losiona koji kupujete kako biste izbjegli alergije. Također odaberite proizvod označen kao hidratantna krema.

– Odaberite hidratantni losion
Zabilježite pozitivne promjene koje je učinio na vašoj koži. Zabilježite ove promjene i ako vam se sviđaju rezultati, nastavite ga koristiti.

– Upoznajte svoju kožu
Iako su mnogi losioni za sve tipove kože, postoje losioni koji su posebno formulirani za normalnu, suhu i ekstra suhu kožu. Najbolje je kupiti losion koji odgovara vašem tipu kože kako biste postigli najbolje rezultate.

– Znaj što ti treba
Trebate li losion samo za svakodnevnu hidrataciju? Ili imate strije koje također zahtijevaju pozornost? Na tržištu postoje stotine proizvoda za hidrataciju koji mogu poboljšati izgled vaših strija, kao i njegovati vašu kožu.

– Razmotrite stanje svoje kože
Ako imate osjetljivu kožu, odaberite hidratantni losion koji nije komedogen. To znači da losion dokazano i testirano ne izaziva akne na koži. Isto tako, losioni za tijelo bez mirisa vjerojatno neće izazvati alergije.

– Razmotrite svoj način života
Ako ste tip koji voli provoditi vrijeme na otvorenom, možda će vam trebati losion sa zaštitom od ultraljubičastog zračenja, kako biste smanjili boranje i isušivanje kože.

– Uzmite u obzir godišnje doba
Zimi odaberite jači losion sa shea maslacem ili bilo kojim intenzivnim sastojkom. Tijekom ljeta najbolje djeluje lakši, dobro upijajući losion s aloe verom i zaštitom od sunca.

Poslovne kreditne kartice

Kompetentan pribor je jača strana za uspostavu bilo kojeg poslovnog carstva danas. A ako vam alat daje maksimalnu korist i