HEKLANJE

Odmor u nastajanju uz nagrade Flyer Miles

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice za česte putnike su, po mom mišljenju, najsjajniji od svih programa nagrađivanja. Šalje poruku: ‘Tako sam prokleto cool, moja kartičarska kuća mi leti na sva mjesta uzalud! Ha! A sve što vam je vaše društvo dalo bio je mlinac za začine i novi blender! Rugam ti se, seljačino!’

Dobro, dobro, možda ne baš tako, ali znate na što mislim. Kartice za česte putnike vladari su ponuda nagrada, sultani posebnih kartica, Cadillac kreditnih kartica. Ako znate nešto bolje od toga da vam daju godišnji odmor za trošenje s kreditnom karticom, pošaljite mi e-poštu i recite mi jer se to čini prilično lijepom pogodbom s ovog mjesta gdje sjedim.



Djeluju vrlo slično drugim karticama s ponudom nagrada. Postoji omjer potrošenih dolara i stečenih milja za česte putnike, koji je drugačiji za gotovo svaku karticu. Milje se mogu iskoristiti kod zrakoplovne kompanije, a također, ovisno o kartici, kod hotelskog lanca, agencije za iznajmljivanje automobila ili krstarenja. Kartice za česte putnike također se razlikuju prema partnerima, pa ako ste određeni s kim ćete letjeti ili gdje ćete odsjesti, istražite prije nego što se prijavite.

Neki primjeri raznih kartica za česte putnike su:

Platinum Visa kartica Chase Travel Plus. Ova kartica nudi omjer jedne zarađene milje za svaki potrošeni dolar. Njegove milje se mogu iskoristiti za avionske karte, iznajmljivanje automobila, hotelske sobe i krstarenja. Milje se također mogu koristiti kod 250 različitih zrakoplovnih prijevoznika, bez ikakvih ograničenja. Uz sve te nagrade, kartica dolazi s godišnjom naknadu od 29 USD.

Blue Sky iz American Expressa. Ova kartica bez godišnje naknade također pruža članovima mogućnost izbora zrakoplova, ceste, mora ili kreveta i sadrži omjer jedne milje po potrošenom dolaru. Potencijalni kupac također može odabrati bilo koju zrakoplovnu tvrtku, hotel, agenciju za iznajmljivanje automobila ili krstarenja kod koje će iskoristiti svoje bodove. Vlasnici kartica također dobivaju pogodnosti u rasponu od osobnog zdravstvenog osiguranja tijekom putovanja do jamstva da kupac želi vratiti bilo koju kupnju – ako je trgovac ne uzme natrag, American Express će vam vratiti do 300 USD po artiklu. Ako planirate otići na odmor u bilo kojem trenutku svog života, ovo su dobre stvari koje možete imati.

Miles Card od Discover Card. Od svih kartica za česte putnike koje sam istražio, osobno bih izabrao ovu karticu. S omjerom nagrade jedan prema jedan od milje prema dolaru, bez godišnje naknade, s najnižim redovnim APR-om koji sam pronašao (10,99%, i, o da, to je nakon cijele godine od 0%), to je prilično unosna kartica . Naravno, to zanemaruje 12 tisuća bonus milja koje netko dobije nakon odobrene prijave, kao i tisuću bonus milja svaki mjesec kada obavite kupnju, tijekom prve godine.

Ako nakon svega toga ne vjerujete u ljepotu kartica za česte putnike, jednostavno ne znam što bih rekao u ovom trenutku. Pa, zapravo, želio bih reći da ćete morati potrošiti puno više od pametne gomile kartica za česte putnike ako se želite osloboditi vlastitog malog zemljišta.

Otvoren Panamski kanal

Panamski kanal, umjetni kanal u najužem dijelu Srednje Amerike koji spaja Atlantski ocean s Tihim, pušten je u promet 7.

Kako se brže osloboditi duga

Platite više od tražene uplate (izvršite dodatne uplate na način koji propisuju vaši zajmodavci – kako ne biste izgubili zbog

Mentor za vaše poslovanje

Dio vašeg kućnog poslovnog plana za uspjeh mora uključivati iskusnog online poslovnog mentora. Poslovanje kod kuće na internetu ne razlikuje

Kako zračiti nokte?

Sve žene uživaju u lijepim noktima. U svakom slučaju, odlazak u salon može biti malo skuplji. Ako sami naučite crtati