HEKLANJE

Kako zračiti nokte?

TEMU APP 100 E KUPON

Sve žene uživaju u lijepim noktima. U svakom slučaju, odlazak u salon može biti malo skuplji. Ako sami naučite crtati nokte zračnim kistom, možete uštedjeti novac ili, ako imate sreće, možda čak i zaraditi od ovoga.

Stvari koje ćete trebati za samostalno četkanje noktiju:
Prije svega trebat će vam aceton i šablona za nokte. Trebat će vam i lak za nokte (trebat će vam najmanje 2 različite boje), Airbrush pištolj će biti vrlo koristan i nadlak za nokte za završni sloj.



Kako se radi:

Ako još nemate šablonu za nokte, možete je kupiti u trgovini. Ova vrsta trgovina ima puno šablona. Ako se pitate kakvu šablonu za nokte kupiti, preporučujemo vam da kupite jednostavan, ali vrlo učinkovit dizajn kao što je obična linija kada prvi put zračite nokte.

Možete upotrijebiti sredstvo za uklanjanje laka – aceton i nježno oprati ruke prije početka postupka – tako ćete ukloniti bilo kakvu masnoću ili stari lak s noktiju jer ako vam nokti nisu savršeno čisti, airbrush dizajn neće trajati toliko dugo koliko želite.

Na nokte morate nanijeti temeljni lak. Kada se ovaj bazni lak savršeno osuši, možete nanijeti boju koju želite ili imate za bojanje noktiju – ova boja će biti boja pozadine.

Sada ćete postaviti šablonu na vrh nokta u položaj na kojem želite napraviti dizajn. Nakon toga možete upotrijebiti pištolj za zračni kist kako biste prebojali šablonu bojom koju ste odabrali za svoj dizajn. Za posljednji dodir možete acetonom ukloniti bilo koji sprej u blizini vašeg dizajna.

Možete četkom nanijeti dugotrajni nadlak i pustiti nokte da se osuše i ne zaboravite ih pustiti da se osuše bez dodirivanja bilo čega; naravno ako posjedujete profesionalno sušilo za nokte možete ga koristiti.

Nakon što učinite sve ove korake, možete se proglasiti malim stručnjakom i ubuduće možete koristiti i eksperimentirati s složenijim šablonama.
Ako se malo bojite sami početi raditi ovaj postupak, možete u trgovini kupiti sintetičke ruke ili čak prste kako biste na njima eksperimentirali prije nego što počnete četkati svoje prave nokte.