HEKLANJE

Održavanje vaših ljuskica u dobrom stanju

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi ljudi se boje nabaviti zubne ljuskice jer se boje da bi njihovo održavanje moglo biti bolno. Srećom, to je sve samo ne slučaj. Zubne ljuskice možete održavati uz vrlo malo rada s vaše strane. Međutim, vidjet ćete da će možda zahtijevati malo prilagodbe navika.

Zubne ljuskice uglavnom treba tretirati kao vlastite zube. To znači da ih svakodnevno četkate i čistite koncem. Ako vam svakodnevno pranje zuba i čišćenje zubnim koncem nije uobičajeno, trebali biste ponovno razmisliti o nabavi zubnih ljuskica. Uvidjet ćete da će vaša investicija otići u zahodsku školjku brže nego što možete reći Colegate.



Sada dolazi dio na koji će se mnogi mrštiti – prilagodba navika. Htjeli to ili ne, ljuskice za zube će od vas zahtijevati da prilagodite svoje prehrambene navike. Budući da su donekle osjetljive, riskirate ih slomiti u slučaju da konzumirate tvrdu hranu. Najbolje je sa svojim kozmetičkim stomatologom porazgovarati o namirnicama koje se smiju, a koje ne smiju konzumirati. Mali spoiler – među tvrdu hranu spadaju jabuke i tvrdi bomboni.

Ako vam bilo što od navedenog zvuči pomalo zastrašujuće, trebali biste ozbiljno razmisliti o nabavi zubnih ljuskica. S gotovo 1000 USD po zubu, ljuskice zaslužuju da se s njima postupa s najvećim oprezom i brigom. Zamoliti vas da svakodnevno perete zube nije puno tražiti, ali promjena prehrambenih navika mnogima može biti problem. Prije donošenja bilo kakve konačne odluke, savjetuje se da se posavjetujete sa svojim kozmetičkim stomatologom. On ili ona će vam moći detaljnije objasniti sve što se odnosi na održavanje vaših zubnih ljuskica.

Povijest sunčanih naočala

Možda ćete se iznenaditi kada saznate da naočale nisu uvijek služile za zaštitu ljudskih očiju od sunca. Povijest sunčanih naočala