HEKLANJE

Oprema za kampiranje Osnovna oprema za hitne slučajeve

TEMU APP 100 E KUPON

Kada idete na kampiranje, postoji nekoliko stvari koje morate uključiti u svoju opremu za kampiranje kada su u pitanju potrepštine za hitne slučajeve. Zalihe za hitne slučajeve su stvari poput signalnih raketa, signalnih raketa, svjetiljki, dodatnih baterija, kompleta prve pomoći, radija. Posjedovanje zaliha za hitne slučajeve vjerojatno nikada neće biti potrebno, ako imate sreće, ali ako budete sigurni da ih imate, osiguravate da ste dobro pripremljeni, čak i ako nemate sreće. Biti dobro pripremljen od ključne je važnosti kako bismo bili sigurni da hitni slučajevi nisu toliko loši koliko bi mogli biti. Možete sami pripremiti pribor za hitne slučajeve ili možete kupiti gotove komplete koji sadrže sve što vam je potrebno.

Stvari koje treba razmotriti o stavljanju u pribor za hitne slučajeve su obroci spremni za jelo; mogu se kupiti online ili u lokalnoj trgovini za kampiranje ili vojnoj mornarici. Druge stvari koje treba razmotriti su pročišćena voda za piće, oprema za pročišćavanje dodatnih zaliha vode. Osim baterija, signalne rakete, signalnih raketa i radija, razmislite o pokrivaču, zaštiti za disanje, ceradi za sklonište u slučaju da izgubite šator ili da se izgubite daleko od baznog kampa.



Još jedna važna stvar koju treba nositi u torbi za hitne slučajeve je nešto za komunikaciju sa zviždaljkom ili radio s pristojnim dometom i mogućnošću prebacivanja na nadzirane kanale. Izrađuju čak i svjetionike za hitne slučajeve, koji se pričvršćuju na odjeću koja emitira nešto slično signalu za samonavođenje, što spasiteljima omogućuje da vas lako lociraju. Sve su to stvari koje treba uzeti u obzir u kompletu za hitne slučajeve.

Hrane i vode mora biti dovoljno za najmanje tri dana. Ove stavke sigurno mogu značiti razliku između preživljavanja s malim problemima i završavanja s velikim ako se izgubite tijekom kampiranja ili uletite u loše vrijeme. Također je dobra ideja, osim opreme za hitne slučajeve, prijaviti se rendžerima zaduženim za područje i obavijestiti ih da ćete biti vani, gdje planirate ići i prijaviti se kada se vratite.

Blagodati odmora na moru

Za velik broj ljudi pojam “odmora” snažno je povezan s boravkom na moru, bez čega se odmor od posla, kućanskih