HEKLANJE

Osnove i ništa osim vitalnih osnova ljepote i šminke

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste umorni od kupovanja sve više i više kozmetičkih proizvoda, a na kraju uvijek koristite iste, ili vam ne stanu u kupaonicu, imamo rješenje za vas. U današnjem newsletteru pronaći ćete popis vitalnih kozmetičkih proizvoda koje bismo sve mi žene trebale imati u svojoj kupaonici…a također ću vam objasniti zašto je važno imati ih i čemu služe. Ovaj popis će vam uštedjeti puno vremena i novca…

NJEGA LICA



• Odstranjivač šminke s očiju
Formule za uklanjanje šminke s očiju su mekane, dizajnirane za uklanjanje šminke s ovog osjetljivog dijela lica. Ako želite njegovati konturu oko očiju kako biste izbjegli dodatne bore, kupite sredstvo za skidanje šminke koje ide uz vaše oči i vaš budžet. I što je najvažnije, naviknite se da ga uvijek koristite!

• Odstranjivač šminke s lica
Kupite jedan u skladu s tipom kože, proračunom i potrebama. Ne kupujte sredstvo za skidanje šminke koje se ne može koristiti ni u jednoj prilici. Dobar odstranjivač šminke skida sve vrste šminke, noćne, dnevne… Također, kada se ne našminkate, koristite ga prije spavanja. Lice vam se zaprlja zagađivačima zraka i drugim tvarima.

• Tonik za kožu
Toner nije obavezan. Često ga koristim jer volim svježinu koju ostavlja na licu. Također, trenutno uravnotežuje PH kože i čini da se neke kreme brzo upijaju i prodiru. Ako ćete ga kupiti ili ga već koristite, važno je da se prilagodi vašem tipu kože i potrebama. Na primjer, ako imate osjetljivu kožu, kupite onu koja umiruje, a ako imate masnu kožu, kupite onu koja opija.

Ovo je sve što vam je potrebno za održavanje čiste kože! Sada pogledajmo tretman i hidratantnu kremu.

Hidratantna krema za područje oko očiju
Ovo je važna investicija, ali ćete je cijeniti u budućnosti. Za uklanjanje bora potrebno je osam do deset godina, što znači da treba početi s hidratacijom ovog dijela oka. Vau. Od vremena kada smo imali 20 godina… Ako to niste učinili, pravo je vrijeme da sada počnete. Postoje konture svih vrsta i za sve uzraste. Imate li vrećice ili podočnjake, kupite onaj koji će vam pomoći s ovim problemom! Brzo ćete primijetiti razliku. Ako ga već koristite, ne zaboravite ga nanijeti prije hidratantne kreme. Krema za konture ima lakšu formulu od bilo koje druge kreme; zato ga uvijek treba nanijeti prije i oko oka malim, laganim dodirima.

Krema za hidrataciju
Uvijek, uvijek biste trebali hidratizirati svoju kožu. Krema ne samo da vam daje elastičnost i hidrataciju, već vas također štiti od vanjskih utjecaja. Odaberite kremu koja se prilagođava vašem tipu kože. Imate li masnu kožu? Kupite kremu bez ulja za masnu kožu. Imate osjetljivu, suhu kožu? Kupite kremu koja će je osim što će je potpuno hidratizirati, smiriti.

Bolje je koristiti istu kremu ujutro i navečer nego kupnjom noćne i dnevne kreme umanjiti kvalitetu. Idealno je imati dva, ali ako ne možete, kupite dobar i koristite ga dan i noć. Ne zaboravite da nije potrebno koristiti puno proizvoda, tek toliko da pokrijete lice i vrat.



Losion za piling
Možete kupiti dobar losion za piling po pristojnoj cijeni. Losion za piling može promijeniti cijeli izgled vaše kože u roku od nekoliko minuta. Kupite onaj koji se prilagođava vašem tipu kože. Postoje i losioni za piling za suhu kožu. Vrlo su mekani, ali daju odličan rezultat. Vi koji imate vrlo osjetljivu kožu trebali biste pripaziti i isprobati proizvod na unutarnjoj strani podlaktice prije kupnje. Provjerite je li to dobar losion za piling za vaš tip kože.

Često kupujte losion za piling. Uklanja mrtve stanice s vaše kože. Nježno ga nanesite. Primijetit ćete kako vaša koža izgleda svježe i sjajno i kako možete bolje i ujednačenije produžiti podlogu za šminku.

Maska za lice
Najmanje jednom mjesečno (bolje dva puta) nanesite masku na lice. Koji tip? možete pitati. Pa, ono što biste trebali pitati je, koji je moj problem? Ponekad koristimo proizvode samo zato što ih koristimo…a mnogo puta ne koristimo proizvode za određeni problem. Pa, kakva je tvoja koža? Mislite li da vam treba više svjetline? Koristite masku za čišćenje. Trebate li hidratantnu kremu? Koristite hidratantnu kremu. Imate li pod stresom i umornu kožu? Koristite dekongestivnu masku. Postoje neki koji se u dodiru s vlažnim licem zagriju i divni su. Štoviše, sada na većini mjesta možete pronaći jednokratne maske…vrlo pristupačne!



Hidratantna krema za usne
Ako nemate puno novca, otiđite u ljekarnu i kupite pristupačan tretman za hidrataciju usana. Ako želite uložiti nešto više, možete kupiti onaj koji čak rješava probleme sa sitnim boricama ili daje veći volumen.

Serum
Serum je proizvod koji se koristi povremeno od tretiranja bora do suhoće, gubitka sjaja i dugog itd. Postoji mnogo vrsta. Obično su skupi. Treba vam samo jedan i dugo traje. Ako želite, kupite ga kada vam je potreban brzi tretman i trenutni rezultat…

I to je to…Naravno da ima još mnogo, mnogo više proizvoda, ali ovo su u osnovi oni neophodni. Ne propustite naš sljedeći bilten; dat ćemo vam potpuni popis osnovnih predmeta šminke, osnovnih sjenila, idealnog ruža za usne…i naše savjete o svakom od proizvoda koje smo preporučili.