HEKLANJE

Osnove izbjeljivanja zubi

TEMU APP 100 E KUPON

Za ljude koji žele blistaviji osmijeh, proces izbjeljivanja zuba može se jednostavno provesti. Izbjeljivanje zuba može smanjiti bojenje i diskoloraciju i u konačnici dati pacijentu bjelji i svjetliji niz zuba.
Ali koliko vaši zubi zaista mogu postati bjelji? Neki proizvodi za izbjeljivanje zubi tvrde da vaši zubi mogu postati bjelji za devet nijansi. Ovo je pretjerivanje. Izbjeljivanje u dvije ili tri nijanse je više moguće i već može dati značajnu promjenu osmijeha osobe.

Ovdje je važno napomenuti da naši zubi nemaju ujednačenu bjelinu. Obično su najbjelji zubi dva prednja zuba, dok su kutnjaci općenito dvije nijanse tamniji. Realan cilj za svakoga tko želi imati bjelji set zubi je da proces postigne svoju optimalnu razinu uz zadržavanje prirodnog izgleda bijelih zuba. Osim toga, rezultati izbjeljivanja razlikuju se od pacijenta do pacijenta ovisno o strukturi zuba i vrsti postupka.
Ali prvo, što uzrokuje promjenu boje zuba? Upamtite da su starenje, kemijska oštećenja i mrlje čimbenici koji pridonose obezbojenosti, kao i lijekovi, čaj, kava, cola bezalkoholna pića i cigarete.



Postoje i drugi čimbenici koji utječu na boju zuba poput genetike i bolesti. Neki ljudi imaju prirodno bjeliju zubnu caklinu i njihova djeca mogu steći ovu gensku osobinu. Ali ako sumnjate da postoji fiziološki čimbenik iza boje vaših zuba, najbolje je da se posavjetujete i sa svojim liječnikom kako biste bolje informirali svog stomatologa.

Izbjeljivanje zubi ispravlja promjenu boje na zubima uklanjanjem mrlja na zubima. Postoji niz metoda ili tehnika koje se mogu koristiti da bi se to postiglo, kao što su sljedeće: izbjeljivanje blagim kiselinama, kemijsko izbjeljivanje, abrazivno izbjeljivanje zubi i najnovija: lasersko izbjeljivanje zubi.

Izbjeljivanje zubi je kemijski proces koji stomatolog može koristiti kako bi posvijetlio boju zuba svog pacijenta. Proces se može provoditi izravno u stomatološkoj klinici, kod pacijentovog doma ili kombinacijom kliničke obrade kod kuće. Postupci kućnog izbjeljivanja zubi danas su češći i pacijentima omogućuju udobnost vlastitog doma.

Kozmetički stomatolog najprije oblikuje prilagođenu ulošku za usta ili štitnik za usta za svog pacijenta. Izrada ladice za usta je ključna jer se time kontrolira količina sredstva za izbjeljivanje koja se koristi i zadržava cijele zube za ravnomjerno izbjeljivanje. Ostali materijalni zahtjevi za kućnu proceduru prilično su jednostavni za rukovanje. Stomatolozi bi se trebali pobrinuti da pacijent bude dobro upućen i dobro opremljen. Dok liječite kod kuće, nemojte se ustručavati nazvati svog stomatologa ako imate pitanja ili niste sigurni što radite.

Obično se štitnik za usta koji sadrži otopinu za izbjeljivanje mora nositi preko noći ili prema uputama vašeg stomatologa i/ili prema preporuci literature o proizvodu. Sesija može trajati i kraće od 2 do 3 sata. To zapravo ovisi o proizvodu i vašim potrebama za izbjeljivanjem.

Upravitelji podružnica

Zapošljavanje upravitelja za vođenje sustava podružnica uz naknadu s bonusima je pobjeda za vlasnike proizvoda, pobjeda za menadžere i na