HEKLANJE

Osnovni savjeti za produktivnost kućnog poslovanja

TEMU APP 100 E KUPON

Napokon si uspio! Poduzeli ste hrabar, veliki korak i pokrenuli vlastiti posao od kuće.

U ovom trenutku nema povratka, a ulozi su nedvojbeno porasli. Vrijeme je da uberete plodove svoje hrabrosti i marljivog rada. Vrijeme je za zaradu. Vrijeme je da postanete produktivni.



Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da povećate produktivnost svog poslovanja i dobijete ono što zaslužujete od svog poslovanja kod kuće.

Napravite raspored i pridržavajte ga se.

Fleksibilno radno vrijeme jedna je od najboljih pogodnosti koje možete imati kada vodite posao od kuće. Ali vaše fleksibilno radno vrijeme može dovesti do propasti vašeg poslovanja, ako ne znate pravilno upravljati svojim vremenom.

Zar ne mislite ni na trenutak da, budući da sami kontrolirate svoje vrijeme, ne morate se držati rasporeda ili rutine. Trebali biste odrediti određeno doba dana za svoje poslovne aktivnosti. Recimo da je svako jutro od 7 do 12 sati dobro.

Ovo je važno ako se sada navikavate na rad kod kuće. I trebali biste se držati tog rasporeda koliko god možete. Nemojte doći u iskušenje da svoj posao odgodite za kasnije tijekom dana, jer “iskrsće nešto novo”. Ne dajte se omesti, uvijek će vam iskrsnuti nešto novo. Sve što morate učiniti je posvetiti određeni dio svog vremena svakodnevno svom poslu, a ostatak vremena možete provesti u bilo kojim drugim aktivnostima po vašem izboru.

Pokušajte izbjeći te smetnje.

Nemojte raditi ispred TV-a ili dok slušate radio. To bi vas moglo omesti u poslu. Samo zato što ste slobodni raditi što god želite, jer radite za sebe, ne znači da biste trebali raditi što god želite. Morate ispuniti poslovne obveze za taj dan. I dok ne završite s njima, držite se podalje od onih stvari koje bi vas mogle omesti u vašim poslovnim aktivnostima.



Postavite ciljeve za svoje poslovanje.

Možda imate cilj koji planirate postići dugoročno, ali mudro je držati svoje ciljeve realističnima. Ne nasjedajte na prijevaru za brzo bogaćenje. Morate naporno raditi da biste postigli svoje ciljeve. Ništa ne dolazi lako i sve ima krivulju učenja. Možete svakodnevno ciljati na jedan cilj, na primjer, slanje e-pošte potencijalnim klijentima u ponedjeljak ili dovršavanje vašeg poslovnog portfelja u utorak. Također biste trebali imati kratkoročne ciljeve koji će vam pomoći da postignete svoj dugoročni cilj.

Zabavi se.



Izbjegnite stres dok vodite svoj posao od kuće. Razlog zašto ste uopće započeli svoj posao od kuće je taj što ste se željeli osloboditi redovitih problema vašeg prethodnog radnog dana. Ako svoju tvrtku vodite sa strašću i odlučnošću, vi i vaša tvrtka sigurno ćete uspjeti.

Japanska hrana: 4 ZLATNA pravila

Japansko kuhanje podučava nas mudrosti pomlađivanja i iscjeljivanja tijela hranom. Japanska prehrana razlikuje se od zapadnjačke, prije svega po sadržaju

NIA 24 kompleks za jačanje kože

NIA 24 Skin Strengthening Complex sadrži “Pro-NAD” koji je posebno dizajniran kako bi omogućio učinkovito pretvaranje niacina u stanicama vaše