HEKLANJE

NIA 24 kompleks za jačanje kože

TEMU APP 100 E KUPON

NIA 24 Skin Strengthening Complex sadrži “Pro-NAD” koji je posebno dizajniran kako bi omogućio učinkovito pretvaranje niacina u stanicama vaše kože u njegov aktivni oblik – “nikotinamid adenin dinukleotid” ili “NAD”. Pro NAD je izabrao Nacionalni institut za rak Nacionalnog instituta za zdravlje za razvoj kao novi tretman za prevenciju raka kože. NIA 24 Skin Strengthening Complex napravljen s Pro Nadom ne uzrokuje iritaciju ili osjetljivost kože. Proizvodi NIA 24 također će raditi s drugim popularnim proizvodima i programima za njegu kože, kako bi pomogli u promicanju boljih rezultata. Klinički je dokazano da NIA 24 poboljšava teksturu kože, tonus i hiperpigmentaciju.

NIA 24 temelji se na niacinu i ima potporu od 25 godina istraživanja te je jedan od vodećih tretmana za njegu kože koji su danas dostupni na tržištu. Niacin pomaže u izgradnji zdravije, jače kože i smanjuje pojavu finih linija i bora povezanih s oštećenjima od sunca i starenjem. Niacin, nakon što se pretvori u svoj aktivni oblik, NAD, pomaže u održavanju integriteta stanica vaše kože i omogućuje 24/7 isporuku u kožu s učinkovitim razinama niacina koje će pomoći izgledu i osjećaju vaše kože.



Nia 24 Skin Strengthening Complex štiti i popravlja oštećenje kože koje je možda već nastalo. Nacionalni institut za rak podržava Nia 24 jer će proizvodi obeshrabriti stvaranje stanica raka kože i mogu poništiti štetu koja može dovesti do raka kože. U kliničkim studijama NIA 24, korisnici su vidjeli dramatične rezultate u samo 90 dana: 90 posto smanjenje hiperpigmentacije. 82 posto poboljšana tekstura. 81 posto povećana glatkoća. 80 posto poboljšan tonus. Smanjenje finih linija i bora za 68 posto. 53 posto u čvrstoći kože.

Jednostavne upute: Koristite NIA 24 Skin Strengthening Complex ujutro i tijekom dana po potrebi. Nanesite malu količinu na lice i vrat. Treba ga koristiti na čistoj koži ili preko hidratantne kreme. Nanesite prije izlaganja štetnim sunčevim zrakama. Ponovno nanesite prema potrebi nakon sušenja ručnikom plivanja ili znojenja. Izbjegavajte bilo kakav kontakt s područjem oko očiju.