HEKLANJE

Navike pametnih kreditnih kartica za studente

TEMU APP 100 E KUPON

Za tvrtke koje izdaju kreditne kartice jedna od najvećih grupa potencijalnih kupaca koju svake godine biraju su studenti. Studentske kreditne kartice nude mladima način pokrivanja troškova tijekom pohađanja škole, nešto što je često lakše reći nego učiniti. Nudeći naivnim studentima, koji imaju malo ili nimalo prethodnog iskustva s kreditnim karticama, način da plate svoje račune i pokriju druge troškove, kartičarske kuće često pronađu niz željnih novih kupaca. Međutim, studentske kreditne kartice često uzrokuju brzo upadanje u dugove mnogih studenata koji nikada nisu iskusili proces upravljanja svojim financijama. Dug na kreditnoj kartici može biti stvarna i vrlo velika opasnost za studente koji se prijavljuju za svoju prvu kreditnu karticu.

Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice pronalaze načine kako privući mlade studente koji traže financijsku pomoć. Neki studentima s dobrom kreditnom sposobnošću nude niske kamatne stope ili kreditne kartice od 0 tranja. Međutim, ono što neke od lukavijih kartičarskih kuća propuštaju spomenuti studentima, ili navode sitnim slovima što se često zanemaruje, jest da se niske stope ili 0% godišnje kamatne stope ponekad nude samo na kratko vremensko razdoblje, primjerice godinu dana. Nakon što istekne početno vremensko razdoblje, stope će se često povećati na standardnije stope, što je ponekad neočekivano, a u nekim slučajevima korisnici previde. To može uzrokovati da klijenti studentskih kreditnih kartica budu preplavljeni dugom po kreditnoj kartici.



Nakon što dug po kreditnoj kartici dosegne određenu točku, plaćanja mogu biti ogromna; to je razlog zašto je važno zadržati dug kreditne kartice na podnošljivoj stopi. Jednom kada dug kreditne kartice postane previsok, plaćanja će također porasti. Ako su plaćanja propuštena, kamate na kreditnoj kartici uzrokovat će porast duga na kreditnoj kartici čak i ako kreditna kartica nije nedavno korištena. Pratiti plaćanja i ne koristiti kreditnu karticu u mjeri u kojoj ćete imati problema s plaćanjem na vrijeme idealan je način da ostanete bez dugova po kreditnoj kartici.

Važno je da studenti budu svjesni opasnosti duga po kreditnoj kartici kako bi izbjegli financijske probleme. Međutim, na njima je da budu informirani i donose pametne financijske odluke kada su u pitanju studentske kreditne kartice. Ako su studenti zainteresirani za podnošenje zahtjeva za kreditnu karticu, najbolji način da to učinite jest istražiti kartične tvrtke kako biste pronašli najbolju kreditnu karticu i stope za kreditne kartice koje su dostupne. Neki poslovi sa studentskim kreditnim karticama potpuno su legitimni i mogu biti odličan način da studenti upravljaju svojim financijama. Ako su studenti informirani, redovito plaćaju i ne podižu limite na kreditnoj kartici do apsurdnih stopa, najvjerojatnije će moći bez problema upravljati svojom kreditnom karticom.

Kako odabrati kreditnu karticu

Postoje doslovno tisuće kreditnih kartica koje možete izabrati. Ponude primate poštom, e-poštom, telefonom i na web stranicama kojima surfate na