HEKLANJE

Osobna kreditna izvješća: kako ih dobiti besplatno

TEMU APP 100 E KUPON

Vaše osobno kreditno izvješće govori zajmodavcima sve što trebaju znati kako bi im pomoglo da odluče hoće li vam posuditi novac ili odobriti kredit. Znate li što stoji na vašem osobnom kreditnom izvješću?

Jeste li sigurni da je vaše osobno kreditno izvješće točno? Na ova i druga pitanja morate odgovoriti prije nego što podnesete zahtjev za kredit ili podignete kredit. Bez te informacije pri ruci, mogli biste na kraju platiti previše za kredit za automobil, hipoteku, kreditnu karticu i još mnogo toga.



Još gore, mogli biste biti potpuno odbijeni i to bez dobrog razloga. Danas možete dobiti svoje osobno kreditno izvješće bez ikakvih troškova, a ja ću vam pokazati kako to učiniti.

Američki Zakon o besplatnim kreditnim izvješćima pokazao se pravim blagoslovom za potrošače. Savezna trgovinska komisija SAD-a, vladina agencija zadužena za pomoć potrošačima, ovim je aktom utvrdila da možete besplatno dobiti kopije svog osobnog kreditnog izvješća. Preko tri glavna ureda za kreditna izvješća – Experian, Equifax i Trans Union – imate pravo dobiti kopiju svog osobnog kreditnog izvješća svake godine od svakog ureda.

Ova tri ureda imaju “svu robu” kod vas, da tako kažem. Ako ste zakasnili s plaćanjem automobila i te su informacije proslijeđene kreditnim uredima, one postaju dio vašeg osobnog kreditnog izvješća. U isto vrijeme, ako je netko s imenom sličnim vašem bankrotirao, taj bi podatak mogao biti pogrešno stavljen u vaše izvješće.

Nažalost, ove informacije možda ćete saznati tek nakon što podnesete zahtjev za kredit. Naravno, možete riješiti problem, ali mogli bi proći tjedni da se riješi i odgoditi dobivanje kredita. To može biti pravi problem ako vam sada treba kredit!

Nadzornici potrošača pozivaju svakoga da godišnje dobije kopije svojih osobnih kreditnih izvješća. Neki sugeriraju da potrošači svoja izvješća rasporede na jedno svaka četiri mjeseca od tri različite agencije.

Na primjer, u siječnju biste naručili jedan od Experiana, u svibnju od Equifaxa, au rujnu od Trans Uniona. U siječnju sljedeće godine naručit ćete izvješće od Experian-a i započeti proces ispočetka.

Stvarno morate vidjeti sva tri kreditna izvješća jer nisu jedinstvena. Jedan biro može imati jednu informaciju o vama, a drugi nešto sasvim drugo. Vaši su ciljevi osigurati da su sve informacije u vašem osobnom kreditnom izvješću točne. Ako ne, tada morate poduzeti radnje da ispravite svaku pogrešku.



Uz vaše osobno kreditno izvješće, preporučuje se da s vremena na vrijeme dobijete i svoj FICO rezultat. Vaš FICO rezultat je “ocjena” koju vjerovnici koriste kako bi točno odredili kolika će biti vaša stopa kredita.

Vaš FICO rezultat nije besplatan, no ako ga odlučite naručiti, bit će vam naplaćena samo nominalna naknada od približno 5 do 7 USD.

Jeste li spremni saznati više o naručivanju osobnih kreditnih izvješća? Ako je tako, posjetite stranicu FTC-a za više informacija: http://www.ftc.gov/bcp/conline/pubs/credit/freereports.htm. Kliknite na odgovarajuću poveznicu da biste otišli na odgovarajuću stranicu i naručili kopiju svog osobnog kreditnog izvješća danas!



Da biste dobili dopunski videozapis o popravljanju kreditne sposobnosti koji je jednostavan za praćenje i priručnik s uputama koji će vam pokazati kako povećati svoj kreditni rezultat za 50 do 100 bodova u 30 dana, posjetite:

http://www.mortgage-leads-generator.com/credit.htm

Slobodno ponovno ispišite ovaj članak sve dok okvir s resursima ostane netaknut i sve veze imaju hiperveze.



Obnavljanje kompleta šminke

Obnavljanje kompleta šminke Najbolji trikovi za obnavljanje šminke. Nekoliko jednostavnih savjeta kako sve dovesti u red! Obnovite kofer za šminku.

Google – stroj koji misli

Najpoznatija tražilica Google nastala je kao ideja 1996. kada su dvojica studenata Stanford sveučilišta Larry Page i Sergey Brin pokrenuli