HEKLANJE

Otkrijte kreditnu karticu za nagrade koje želite

TEMU APP 100 E KUPON

Discover Credit Card samo je jedna od dobro poznatih tvrtki za izdavanje kreditnih kartica koje možete izabrati. Oni obično imaju veliko uvodno razdoblje za nove kandidate za kreditne kartice. Kada tražite dobivanje kreditne kartice, Discover Card je jedna od mnogih koje ćete vidjeti da se često reklamiraju.

Discover Credit Card ima niz različitih kreditnih kartica koje ćete moći odabrati. Što se tiče osobne kreditne kartice, vidjet ćete da će vam ponuditi povrat gotovine za vaše kupnje koje obavljate kada koristite svoju Discover kreditnu karticu. Uz novčane nagrade; možete raditi različite stvari s nagradama koje ste primili. Možete ga položiti u svoju banku, poslati vam ček ili primiti darovnu karticu i s njom ćete čak udvostručiti iznos na darovnoj kartici. To znači da ako imate 20 dolara u gotovini, možete dobiti poklon karticu za 40 dolara. To bi vam bila velika prednost ako biste išli u trgovinu koju ste odabrali za izradu darovne kartice.



Discover Credit Card također ima mogućnost primanja kreditne kartice za studenta kojeg idete na koledž. To je jedna od mogućnosti o kojoj biste trebali razmisliti kada se radi o tome da vaša djeca na fakultetu mogu kupiti bilo koji školski pribor koji im može zatrebati. Možda ćete se čak osjećati malo bolje znajući da će vaše dijete moći platiti sve hitne slučajeve koji se mogu dogoditi kada je daleko od kuće. Možete samo napola kako biste bili sigurni da će vaše dijete mudro koristiti kreditnu karticu i da neće potrošiti maksimalnu količinu kreditne kartice prvog mjeseca kada je daleko od kuće.

Kada planirate primiti Discover kreditnu karticu morat ćete provjeriti hoćete li provjeriti sve različite ponude koje nude novim kupcima. Discover Card će čak ponuditi neke dobre uvodne ponude za prijenos stanja, pa čak i nove kupnje na određeno vrijeme. Razdoblje obično traje od 3 mjeseca do godinu dana. Morat ćete biti sigurni da ste kreditno sposobni za Discover karticu jer oni imaju određene standarde što se tiče kreditne kartice koju će dati ljudima. Na taj način, ako nemate dobru kreditnu sposobnost, nećete gubiti vrijeme i kreditne bodove prijavom za Discover Credit Card koju možda nećete dobiti jer vaše kreditno izvješće ne odgovara standardima Discover Credit Card.