HEKLANJE

Partnerski programi — odličan način da stavite dodatne dolare u svoj džep

TEMU APP 100 E KUPON

Banner ili tekstualna poveznica na vašoj web stranici mogu vam generirati stotine do desetke tisuća dolara! Ne vjerujete? Moraš. Besplatno se registrirajte za affiliate program i doživite kako se vaš prihod udvostručuje! Internet marketing je sada affiliate marketing. To su affiliate programi putem kojih trgovci kuju novac. Postanite pridruženi trgovac i počnite primati stotine dolara mjesečno!

Affiliate program je marketinška strategija koju trgovačko mjesto koristi za promicanje svojih usluga i proizvoda. Stranica za trgovanje sklapa marketinške ugovore s drugim stranicama za koje smatra da njihova ciljna publika posjećuje te stranice. Ove pridružene stranice zatim objavljuju bannere i poveznice trgovačke stranice. Kada posjetitelj pridružene stranice klikne banner ili poveznicu, on ga odvodi na originalnu trgovačku stranicu, a pridružene stranice za to dobivaju fiksnu proviziju . Pridruženici se plaćaju po kliku, pojavljivanju, potencijalnom kupcu ili prodaji. Međutim, plaćanje po kontaktu najkorisnije je od svih. Kod plaćanja po potencijalnom kupcu, affiliate se plaća kada se posjetitelj kojeg je on poslao prijavi za besplatnu probu, popis e-pošte ili prodajni poziv.



Partnerski programi izvrstan su način da svoju web stranicu učinite profitabilnom i zaradite stotine dolara. To je izvrstan posao koji ne uključuje troškove razvoja proizvoda i održavanja, troškove podrške klijentima i troškove obrade narudžbi. To je vrlo isplativ posao. Izuzetna prednost korištenja affiliate programa je to što se mogu besplatno pridružiti. Ovu tvrtku možete voditi na pola radnog vremena ili na puno radno vrijeme.

Affiliate program nedvojbeno je izvrsna tehnika zarađivanja novca. Odaberite odgovarajući affiliate program, promičite ga pravilno i taktično i dobivajte priličan ček mjesečno.