HEKLANJE

Pisanje članaka: može li pomoći mojoj internetskoj trgovini?

TEMU APP 100 E KUPON

Pitanje: Moja internetska trgovina ne može zarađivati ako ne dobijem promet, ali ne mogu si priuštiti da nastavim kupovati oglašavanje. Što mogu učiniti? Osjećam se tako obeshrabreno.
Potpisano, usamljeno u mojoj trgovini

Dragi Lonely u mojoj trgovini,
Prije svega, NE radite ništa loše. Mrežno poslovanje zahtijeva vrijeme i može biti frustrirajuće, osobito u prvoj godini.



Ako je vaša internetska trgovina usamljena, a vi gledate kako se skupljaju kuglice prašine, čekajući promet da dođe i kupi, lako se obeshrabriti. Čim oglašavanje prestane, prestaje i vaš promet – ako uopće ostvarujete ikakve rezultate od svog oglašavanja.

Što ako biste mogli privući posjetitelje na svoju web stranicu – besplatno? I ne samo to, posjetitelji dolaze godinama? Jedan od najboljih načina generiranja prometa na vašoj web stranici je pisanje i dijeljenje članaka. Ovo nije ‘brzo bogaćenje’ i nije prijevara. To je samo običan staromodni marketing s dodatkom.

Sada, čak i ako niste pisac, možete koristiti ovu metodu dobivanja prometa. Nije potrebna diploma iz književnosti da biste uspjeli u marketingu članaka. Sve što je potrebno je malo vremena i energije. Ako to imate – možete dobiti promet na svoju web stranicu.

Dakle, kako to radi? Pa, trenutno radi. Pogledajte dno ovog članka i vidjet ćete … mene. Nisam platio ovo oglašavanje, ali vidjet ćete poveznicu na moju web stranicu upravo ondje, čistu kao dan, samo zato što sam napisao i podijelio ovaj članak s izdavačima web stranica.

Zapravo je prilično jednostavan i nedovoljno se koristi, posebno u poslovima s mamom koja radi kod kuće.

Sve što trebate učiniti je napisati kratak, jednostavan i koristan članak o nečemu što je povezano s vašom internetskom trgovinom. Ako prodajete šminku, onda napišite članak o tome kako odabrati boju podloge ili kako njegovati kožu zimi. Zatim, nakon što ste napisali svoj članak, šaljete ga u imenike članaka.

Direktoriji članaka su knjižnice besplatnih članaka. To su zbirke članaka koje vlasnici web stranica i blogova mogu besplatno koristiti na svojim stranicama. Jedini uvjet je da svatko tko objavi vaš članak mora uključiti biografiju vašeg autora na kraju, gdje uključujete URL svoje web stranice i neke fascinantne informacije o vašoj prekrasnoj internetskoj trgovini.



Dakle, sada kada vidite koliko je jednostavan ovaj besplatni način generiranja prometa, nadam se da ćete ga isprobati. Nemate što izgubiti, a možete puno dobiti.

Loša kreditna sposobnost

Ako imate lošu kreditnu sposobnost, mogli biste osjećati da je putovanje nemoguće. Moguće je dobiti kreditnu karticu ako imate lošu

Idealan nos

Čini se da je uzaludno tragati za savršenstvom u ovom nesavršenom svijetu. Ono što je idealno ponekad može biti tako

Nepodnošljiv teret

– Suprug se odmiče od mene – kaže draga djevojčica Anya, sjedeći na stolici pored mene. – Koliko ste godina